НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Вибори до одного місця

Вибори до одного місця

Міжнародні спостерігачі висловили сумнів з приводу чесності виборчого процесу в Україні. Зокрема, великий наголос роблять на законі про виборчі правила, який поспіхом і без обговорень ухвалювали у Верховній Раді. «На даний момент склалося враження, що ваше законодавство не відповідає міжнародним стандартам. Звичайно, нам ще потрібен час для уважнішого вивчення законів, але вже зараз у нас є думка, що у складі територіальних виборчкомів не дотримується баланс. Є й багато інших позицій, що викликають запитання», — заявила керівник місії спостерігачів Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи Гудрун Мослер–Тернстрем.

Яйця — аргумент незгодних

Яйця — аргумент незгодних

Візит виконувача обов’язки харківського міського голови Геннадія Кернеса на завод «Електроважмаш» залишився б непоміченим широкою громадськістю, якби не одна пікантна подробиця. У розпал спілкування з градоначальником, який балотується в мери від Партії регіонів, до мікрофона підійшов молодий чоловік і жбурнув у Кернеса два яйця з вигуком: «Це тобі за «Міськелектротранс» і парк Горького». Яйця виявилися звареними вкруту і вдарилися об стіну, не зачепивши кандидата. Але знакові для партії влади передвиборчі атрибути наробили галасу.

Інавгурація повноважень

Інавгурація повноважень

Президент продовжив «утрясання» нових повноважень у стилі «бліцкригу». Щойно затверджений парламентом законопроект про Кабінет Міністрів та інші акти з цієї царини потрапили Віктору Януковичу на стіл — він одразу їх завізував. І вже вчора в парламентській газеті «Голос України» вийшла друком нова редакція закону про Кабмін, яка писалася під Конституцію–1996. Це означає, що згадані закони остаточно набули чинності.

Всі статті рубрики