Опозиціонери йдуть разом

Опозиціонери йдуть разом

Те, про що так довго мріяли державницькі сили, начебто сталося, хоч і не у всеукраїнському масштабі: на Волині опозиційні партії вирішили йти на вибори до органів місцевого самоврядування єдиним фронтом. Учора десять партій правоцентристського спрямування підписали декларацію про спільні дії. Вони зобов’язуються не поборювати одне одного на цих виборах і разом боротися проти Партії регіонів та її політичних партнерів. У списку підписантів — обласні осередки «Нашої України», ВО «Батьківщина», ВО «Свобода», УНП, НРУ, КУН, УСДП, партій «За Україну!», «Реформи і порядок», «Народна самооборона».

Генерали Кравченка вмирають...

Генерали Кравченка вмирають...

Сьогодні о 10.00 у Будинку культури МВС розпочнеться прощання з генерал–полковником міліції Петром Опанасенком, який помер днями. Генералу було лише 58 років, останнім часом він був заступником голови правління — директором департаменту економічної безпеки та режиму ВАТ «Укрнафта», прес–служба якої і повідомила про його смерть. Опанасенко пройшов тривалий кар’єрний шлях в органах внутрішніх справ: від рядового у 70–ті роки до керівника карного розшуку столичної міліції на початку 90–х. У 1997 році Петра Микитовича призначили на посаду першого заступника начальника міліції Києва, а у 2001 році він уже очолив столичний главк, одночасно обіймав посаду заступника державного секретаря МВС. За роки служби в міліції його більше шістдесяти разів заохочували різними видами відомчих відзнак.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Справа на сто тисяч

Справа на сто тисяч

У Тернополі — скандал. Народний депутат України, голова обласної організації ВО «Батьківщина» Василь Деревляний повідомив на прес–конференції, що міський тервиборчком позавчора зареєстрував незаконний список кандидатів у депутати міської ради від «Батьківщини». «26 вересня, напередодні проведення міської партійної конференції щодо затвердження списків кандидатів у депутати до Тернопільської міськради, мало відбутися бюро міськкому партії, — розповів Деревляний. — Однак ні голова міської організації Сергій Кирик, ні його перший заступник Олексій Сандій на бюро не з’явилися. Їхні телефони також мовчали. А вранці 27 вересня надійшла інформація з міської ТВК про те, що міська партійна конференція щодо затвердження кандидатів уже відбулася».

Всі статті рубрики