НОВИНИ ПЛЮС

29.09.2010

Вибори–2010

Головний тренер «Металіста» Мирон Маркевич балотуватиметься від партії «Пора» до ради міста Винники, що біля Львова. Як повідомляє «Галінфо», список кандидатів у міськраду на чолі з Маркевичем затвердили на конференції обкому позавчора.

* * *

Список «Батьківщини» на виборах до кримського парламенту очолила екс–міністр праці і соцполітики в уряді Тимошенко Людмила Денисова.

* * *

Депутат Одеської міськради Олексій Гончаренко знявся з виборів мера Одеси, аби не конкурувати з батьком Олексієм Костусєвим, також «регіоналом».

* * *

Партія «За Україну!» висунула Романа Заставного кандидатом у мери Тернополя.

* * *

Міліція опечатала офіс білогірської організації партії «Батьківщина» в Криму за підозрою у збуті фальшивих грошей. Про це заявив лідер рескому «Батьківщини» Андрій Сенченко, зазначивши, що фальшивою 50–гривневою купюрою нібито розплатився юрист громадської приймальні БЮТ — молода людина, інвалід із дитинства. Нардеп від БЮТ розцінює це як передвиборчу провокацію в районі, де «тимошенківці» мають значну підтримку.

Сутичка націоналістів із комуністами

У Хмельницькому сталася сутичка активістів ВО «Свобода» з комуністами. За інформацією з обкому Компартії, «свободівці» підійшли до офісу КПУ і почали зривати червоний прапор, вважаючи, що в приміщенні нікого немає. Секретарі міськкому затримали винуватця, однак 15 націоналістів «відбили» товариша. Наряд міліції затримав виконавців акції.