НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хвалилися гайдамаки на Ірпінь ідучи

Хвалилися гайдамаки на Ірпінь ідучи

Як бувало в 2004 роцi, бритоголовi молодчики атакували масовий патрiотичний захiд, незгодний владi. Трапилося таке «дежа вю» на фестивалi «Гайдамака.UA», який тривав iз 24 по 26 вересня в Ірпені. У неділю, уже коли стемніло, близько опів на дев’яту, більше двох десятків молодиків специфічної зовнішності, переважно у спортивних костюмах організовано підійшли до столиків реєстрації фестивалю. Зазвичай біля входу чергували два–три охоронці, решта патрулювали територію парку Перемоги у кілька гектарів обмежену синіми та жовтими стрічками. Молодики без зайвих слів дістали бейсбольні битки й почали лупцювати кількох охоронців та реєстраторів, серед яких були й дівчата. Інформацію про побиття швидко передали по рації іншим охоронцям, які почали збігатися з різних частин парку. На допомогу кинулися й окремі учасники фестивалю. Утім нападники діяли, очевидно, за продуманим планом — одразу розсипалися в різні боки й втекли з місця події. Обіцяли повернутися з більшими силами, утім обiйшлося без нових ексцесiв.

Кандидати, на старти!

Кандидати, на старти!

У виборчій кампанії стартував один із найцікавіших етапів — висунення кандидатів у депутати місцевих рад, міські, селищні та сільські голови. Відповідно до календарного плану, вiд завтра вибор­чі комісії почнуть приймати документи від охочих балотуватися. Висування триватиме до 2 жовтня.

Демократiя — це те, що ти не можеш вiддати

Демократiя — це те, що ти не можеш вiддати

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Шановні однопартійці!

Вітаю кожного, хто бере участь у нашому з’їзді. Хочу звернутися до патріотів України, до тих, хто вважає себе українцем.

Зрозуміло, що після кожних політичних виборів, і тих, що відбулись у 2010 році, відбувається політична розмова. Очевидно, що й сьогодні нас така розмова чекає.

Я добре знаю скепсис, який сьогодні є і в партії, і в суспільстві, — починаючи від зневіри і безнадії, до іншої сторони — аж до радикалізму.

Хотів би розпочати з найважливішого.

Всі статті рубрики