За бортом

За бортом

За підсумком виступів у чотирьох вправах збірна України так і не змогла пробитися до трійки призерів командного заліку. Аліна Максименко, Наталія Годунко й Ганна Різатдінова назбирали 263,475 бала, трохи не дотягнувши до «бронзових» азербайджанок (265,225). Перші дві позиції очікувано посіли грації з Росії (284,925) й Білорусі (269,700).

Чортова дюжина на старті

Чортова дюжина на старті

Двадцятий чемпіонат України з баскетболу серед команд чоловічої Суперліги вчора ввечері стартував поєдинком у дніпропетровському Палаці спорту «Метеор». Як не дивно, серед учасників тієї гри не було місцевого «Дніпра», і змагалися у матчі–відкритті київський «Будівельник» та дніпродзержинський «Дніпро–Азот». Уже сьогодні перший тур чемпіонату продовжиться п’ятьма іншими зустрічами.

Картата осічка

Картата осічка

Командний турнір за швейцарською системою вимагає від фаворитів демонструвати свої здібності щодня й грати на перемогу в кожному матчі. Адже навіть невеличка розслабленість упродовж одного з 11 турів може обернутися помітним падінням у таблиці. Після трьох змагальних днів на Олімпіаді в Ханти–Мансійську виокремилася когорта лідерів. У чоловіків по три перемоги здобули аж 14 команд.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики