Не хлібом — сіллю

Не хлібом — сіллю

Учора розпочався робочий візит Віктора Януковича до Сполучених Штатів Америки. Це вже друга поїздка В.Я. за океан за президентську каденцію. Утім, якщо минулого разу Януковича приймав Барак Обама, то впродовж цієї поїздки зустрічі Януковича будуть менш статусними.

Морква для коаліції

Морква для коаліції

Середа — опозиційний день. Фракції меншості мають право самотужки формувати порядок денний. Отож Блок Юлії Тимошенко повернувся до старих проблем: «тимошенківці» вимагали мораторій на підвищення цін на житлово–комунальні послуги та газ, пропонували не допустити підвищення пенсійного віку.

Комуняки за Збручем

Комуняки за Збручем

Цікава вийшла арифметика з новоствореними виборчими комісіями на Тернопільщині. За підрахунками активістів громадянської мережі «Опора», найбільше місць у тервиборчкомах мають... комуністи. І це в області, де Компартія аж ніяк не користується популярністю і не відзначається активністю в політичному житті. Як повідомив «УМ» регіональний координатор «Опори» Святослав Липовецький, на другому місці — «регіонали», потім — члени Народної партії Володимира Литвина. Тобто вся вершина п’єдесталу — за представниками коаліції.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики