Зашморг на пісні

Зашморг на пісні

Позавчора відділ зв’язків із громадськістю обласної міліції розповсюдив повідомлення про розкриття досить гучного злочину — вбивства знаного передовсім у «неофіційних» мистецьких колах 42–річного полтавського рок–музиканта, поета і художника Сергія Звенигородського, більш відомого під сценічно–тусовочним ім’ям Маріо. Сталося це наприкінці серпня під час дводенного всеукраїнського фестивалю аматорського мистецтва «Вйо, Кобеляки», який уже третій рік поспіль організовував уродженець згаданого міста–райцентру, відомий столичний музикант і телеведучий Мирослав Кувалдін.

Остання криївка хорунжого

Остання криївка хорунжого

«Здобудеш українську державу або згинеш у боротьбі за неї» — ці слова викарбувано на червоному граніті пам’ятника, встановленого на могилі останнього головнокомандувача УПА Василя Кука. Минулої суботи в селищі Красне на Львівщині, де народився і похований генерал–хорунжий, було людно: на урочисту церемонію освячення пам’ятника прибули його бойові побратими, представники влади, Спілки офіцерів України, громадських організацій. Був тут і син Василя Кука Юрій...

Залицявся єнот до кози...

Залицявся єнот до кози...

Несподівано проблемними виявилися минулі вихідні для мешканців Нововасилівки Бердянського району: напередодні, за рішенням надзвичайної протиепідеміологічної комісії, у цьому приміському селі ввели карантин. Жорсткі обмеження спричинив... єнот.

Мармеладний велетень

Мармеладний велетень

За інформацією Незалежного телебачення Севастополя, цей рекордний день Михайло Малакаускас наближав, як міг, упродовж останніх п’яти років. Відтоді як вийшов на пенсію і повністю зосередився на своєму дачному господарстві. Попереднє досягнення городника — 50–кілограмові гарбузи, які так само набрали «пишних форм» за рахунок щоденних поливів і спеціального підживлення.

Всі статті рубрики