Головний стерновий

Головний стерновий

Офіційно відпустка Віктора Януковича закінчується після Дня Незалежності, але глава держави, мабуть, уже наситився відпочинком (гарант гуляв півтора місяця), тож дедалі частіше з’являється на публіці, ще й у державних справах. Позавчора під вечір Янукович провів у Києві селекторну нараду щодо протидії пожежам. Він виходив на зв’язок із керівниками регіонів. Утім було б дивно і безвідповідально, якби Президент учинив інакше і далi відпочивав би, коли в державі такі проблеми...

Шлях до Кучми

Шлях до Кучми

Партія «Наша Україна» заявила, що Конституційний Суд не вправі вирішувати долю внесення (чи скасування) змін до Конституції — це прерогатива Верховної Ради і народу України. «У разі реалізації сценарію зі скасування політреформи 2004 року таке нахабне нехтування законами і Конституцією України не має залишатися безкарним. Усі замовники та виконавці злочинів перед Конституцією повинні відповісти за скоєне», — заявила «НУ», коментуючи інформацію про те, що в КС готується угодне Януковичу рішення, і воно має бути ухвалене до середини жовтня.

А «Мерседес» туди–сюди

А «Мерседес» туди–сюди

Державне підприємство «Інформаційний центр», що перебуває у структурі Міністерства юстиції, придбало для свого керівника представницький «Мерседес», вартість якого становить 1,11 млн. грн. Тим самим Мін’юст побив усі попередні витратні «рекорди» можновладців на службові колеса. «Мерс» для Мін’юсту обійшовся дорожче, ніж «Кадиллак» для МВС, що потягнув на мільйон. «Круту автівку чиновники з «Інформаційного центру» придбали за кошти бюджету й за наслідками тендеру ще 3 серпня, згідно з договором, «мерина» придбали у ТОВ «АД «Україна — Мерседес–Бенц», повідомляє сайт «proUA» iз посиланням на джерела в Міністерстві економіки.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики