Восьмий — хіба це найкращий?

Восьмий — хіба це найкращий?

За перші два дні змагань плавців у басейні імені Альфреда Хайоша в Будапешті кращим результатом наших співвітчизників залишається восьма позиція брасиста Ігоря Борисика на стометрівці. На чемпіонаті Європи донеччанин наразі єдиний із наших, кому взагалі вдалося потрапити до вісімки найсильніших. При цьому у фінальному запливі позавчора ввечері Ігор продемонстрував на півсекунди гірший час, ніж у півфіналі, де він став шостим (1 хв. 00.72 сек.). Перемогу ж на цій дистанції з рекордом чемпіонатів Європи святкував норвежець Александер Даль Оен (59.20).

Збитий приціл у Баварії

Збитий приціл у Баварії

Перед стартом 50–го чемпіонату світу зі стрільби в Мюнхені було важко повірити, що жоден із «зубрів» національної збірної, зокрема олімпійські чемпіони Олександр Петрів, Артур Айвазян, Микола Мільчев, Олена Костевич — не зможуть здобути жодної індивідуальної нагороди. Нікому з них не вдалося виконати навіть завдання–мінімум — вибороти олімпійську ліцензію.

Розчавлені персами

Розчавлені персами

Лише на один рік повернувся в Україну трофей пам’яті великого Лобановського. Учора ввечері він знову поїхав за кордон із новими переможцями меморіального турніру.

Минулого року молодіжна збірна України вперше виборола кубок імені Валерія Васильовича, перегравши у фіналі турків, але нове покоління «молодіжки» не змогло підтвердити переможний статус. Позавчора ввечері наші футболісти в Бородянці вже в стартовому матчі восьмого за ліком Меморіалу Лобановського поступилися команді Ірану.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики