Люди, а не технології

Люди, а не технології

Навряд чи більшість любителів плавання встигли забути минулорічну першість світу в Римі, де ледь не щодня переписували світові рекорди. На нинішньому єврофорумі все набагато спокійніше. За перші півтора дні змагань не знайшлося жодного спортсмена, який зміг би підняти рекордну планку на новий рівень. Усе просто: з початком нового року ФІНА заборонила плавцям використовувати високотехнологічні костюми, які додавали їм реактивних швидкостей раніше. Тож можна сказати, що будапештський чемпіонат проходить під лозунгом «боротьба людей, а не технологій».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Тюльпани третьої свіжості

Тюльпани третьої свіжості

Одного з попередніх наставників головної команди країни Олега Блохіна тривалий час характеризували словом «фартовий». При цьому «синьо–жовті» не завжди демонстрували видовищну гру, але перемагали своїх суперників у відповідальних матчах, і навіть уперше в історії нашого футболу пробилися до фінальної частини чемпіонату світу. Зрештою тренер Блохін перестав бути «щасливчиком». Михайличенко таким не спромігся стати. І ось у нового наставника збірної, Мирона Маркевича, є непоганий шанс перейняти естафету «фартовості».

Три матчі, проведені під його керівництвом, національна команда щоразу вигравала навіть експериментальними складами. А сьогодні має шанс продовжити серію перемог до чотирьох. І хай українських уболівальників не лякає суперник: у складі збірної Голландії під керівництвом Берта ван Марвейка на поле «Донбас–арени» не вийде жоден гравець, який здобув срібні нагороди африканського «мундіалю».

Всі статті рубрики