«Розумні» машини

«Розумні» машини

У середу Києвом проїхала колона з двох помаранчевих безпілотних електромобілів та машин супроводу. Як з’ясувалось, це — учасники незвичайного інтерконтинентального туру, який організовує італійська компанія VisLab.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Зірвати «покривало»

Зірвати «покривало»

Дві колони людей, серед яких — дві сотні німців iз міста Тюбінген, пройшли вчора в Києві «дорогою смерті» з Сирця та Лук’янівки до Бабиного Яру. Німецька делегація на чолі з пастором iз Тюбінгена Йобстом Бітнером приїхала провести в Україні «Марш життя».

Пільгове ліжко-місце

Пільгове ліжко-місце

Учора Президент України Віктор Янукович підписав закон, який дозволяє упродовж десяти років не платити податок на прибуток власникам три–, чотири– i п’ятизіркових готелів. Документ вступає у дію з 1 січня 2011 року і під його дію потраплятимуть практично всі готельні комплекси — і навіть ті, які введуть в експлуатацію до 1 вересня 2012 року включно.

Паламарю, будеш крайнім!

Паламарю, будеш крайнім!

«Спокійний і нерішучий парубок», — таку характеристику дають колишньому паламареві постраждалого храму його наставники по тому, як деякі місцеві електронні ЗМІ оприлюднили версію правоохоронців про те, ніби «звільнений Антон й організував акцію помсти батюшці».

Не стріляти, стерню не палити

Не стріляти, стерню не палити

Хоча у Криму стійко тримається сорокаградусна спека, вона поки ще не встигла перетворити рослинний світ і надто лісову підстилку в гірській місцині Південнобережжя у легкозаймистий сухостій. Цьому кримчани можуть завдячувати передусім рясним дощам і зливам, на які був багатий липень.

Всі статті рубрики