Особливий «регіон»

Особливий «регіон»

Для того, щоб отримати значну фору на місцевих виборах, Партія регіонів придумала чимало новацій. На вибори пускатимуть лише осередки із річною «витримкою», блокам заборонено висувати кандидатів, а кандидатами в мери та «козирні» ради можуть бути лише висуванці партій. Але й сили цього закону виявилося мало! Там, де «неугодні» осередки пролазять через сито вимог і обмежень, вступає в дію закон сили.

«Москва — це найкращий екшн!»

«Москва — це найкращий екшн!»

Більш важливого партнера для України, ніж Росія, на сьогодні немає й бути не може. Про це заявив новий посол України в РФ Володимир Єльченко, який позавчора прибув до Москви для виконання своєї місії. «Так, у нас є свої пріоритети, які можуть відрізнятися від бачення Росії. Але я думаю, що обидві наші країни прекрасно розуміють, що ми — головні партнери одне одного», — цитує Єльченка УНІАН.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Адміністрація vs секретаріат

Адміністрація vs секретаріат

Адміністрація Президента Віктора Януковича ще не набула в суспільстві таких демонічних рис, як це було за часів Дмитра Табачника, Віктора Медведчука, а почасти — й Віктора Балоги, але, всупереч Конституції, стала реальним центром української політики. Нещодавня заява Нестора Шуфрича про те, ніби «всі складнощі у владі в тій чи іншій мірі стосуються діяльності Сергія Льовочкіна (глави АП)», зайвий раз підтверджує міру впливу Банкової на політичні процеси в Україні.

«УМ» попросила фахівців «минулого призову» проаналізувати, наскільки відрізняється робота адміністрації часів Януковича від секретаріату Ющенка.

Всі статті рубрики