Сергій Кучеренко: Наступне завдання — перемога на чемпіонаті світу

Сергій Кучеренко: Наступне завдання — перемога на чемпіонаті світу

Оплески, квіти, бризки шампанського — так позавчора ввечері зустрічали в аеропорту «Бориспіль» збірну України із пляжного футболу, яка днями стала сенсаційним переможцем кваліфікаційного турніру до чемпіонату світу 2011 року. Програвши угорцям стартовий матч змагань, що відбувалися в італійському місті Бібіоне на північному березі Адріатики, наші хлопці надалі не знали поразок, а в недільному фіналі впевнено здолали бронзових призерів ЧС–2009 португальців — 4:2. До Києва переможці повернулися не наступного дня, як очікувалось, а у вівторок — бо спізнилися на понеділковий літак. Під час урочистостей в аеропорту кореспондент «УМ» поспілкувався з Сергієм Кучеренком, головним тренером збірної.

Порубаємо шаблею!

Порубаємо шаблею!

На континентальному форумі в Лейпцигу українським «мушкетерам» не доводиться страждати в очікуванні медалей. Як і в перший день індивідуальних турнірів, так і на старті командних змагань наша делегація поповнила свою скарбничку. Причому позавчора ввечері — знову зусиллями шаблістів.

Проміжна висота

Проміжна висота

Готуючись до серпневого чемпіонату Європи, українські стрибуни у воду минулої неділі в Мадриді провели генеральну репетицію перед відповідальними стартами. У столиці Іспанії відбувся шостий, заключний, етап престижних міжнародних змагань серії Гран–прі. Наші спортсмени продемонстрували, що підходять до Будапешта у хороших кондиціях. Найбільше нагород українці зібрали на триметровому трампліні. Серед чоловічих дуетів не було рівних Іллі Кваші та Олексієві Пригорову.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики