Восьминіг проти синього светра

Восьминіг проти синього светра

Післязавтра перелік національних команд, що здобували Кубок світу, поповниться новим ім’ям. Досі чемпіонським досягненням могли похвалитися представники лише семи країн, у неділю ж увечері до «золотого клубу» приєднаються голландці або іспанці. І якщо для «помаранчевих» це вже третій вихід до фіналу чемпіонату світу, то хлопці з Піренеїв, дворазові чемпіони Європи, позавчорашньою перемогою над збірною Німеччини оформили поки свій найбільший успіх у планетарному масштабі.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Катерина Бурмістрова: Кожна медаль — це нові відчуття

Катерина Бурмістрова: Кожна медаль — це нові відчуття

Прекрасне й цікаве — не десь, а навколо нас. Так і автор цих рядків несподівано з’ясував, що за кілька будинків від нього мешкає відома далеко за межами рідного міста особистість, чемпіонка світу та Європи з боротьби Катерина Бурмістрова.

Побачивши, що до умовленого місця зустрічі прямує дівчина спортивної статури, яку зблизька раніше не бачив, кореспондент «УМ» звернувся до неї: «Мабуть, це я по вашу душу?». У відповідь почув із посмішкою: «Та ні — душу залиште».

Два на два

Два на два

Перед початком кожного нового футбольного сезону в Україні експерти і вболівальники намагаються передбачити, чи з’явиться насправді той третій клуб, який зможе скласти гідну конкуренцію «Шахтарю» й «Динамо» в боротьбі за «золото». Віднедавна такі амбіції має «вічно бронзовий» «Металіст», однак у попередні роки підопічним Мирона Маркевича бракувало стабільності, аби на належному рівні пройти весь чемпіонат. Можливо, харківська команда покаже зуби тепер, коли її наставник за сумісництвом очолив і національну збірну, й «жовто–сині» отримали деякі додаткові переваги?

Всі статті рубрики