Брат за брата

Брат за брата

Учора поїздкою до Хмельницького лідер ініціативи «Оновлення країни» Валентин Наливайченко завершив своє презентаційне турне по регіонах, яке стартувало більш ніж місяць тому. Як і в інших областях, на Хмельниччині колишній голова СБУ подавав себе як політик патріотичного, навіть націоналістичного середовища. Створити координаційний центр патріотичних сил — цю пропозицію, озвучену Наливайченком під час спілкування з журналістами у Хмельницькому, можна вважати підсумком першого етапу його діяльності як політика «в полі».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Донбас гуляє!

Донбас гуляє!

П’ятничний робочий день в адміністрації Президента, най­імовірніше, піде коту під хвіст — усі святкуватимуть пенсійний вік шефа. Вікторові Януковичу, як відомо, виповнюється 60 років. Як довідалася «УМ» із джерел з адміністрації Президента, у п’ятницю з 10–ї до 12–ї години Віктор Федорович прийматиме на робочому місці вітання і подарунки від соратників, керівного складу адміністрації та Кабміну. А потім планується перенести святкування до державної резиденції «Залісся», що під Києвом — там уже готується нічогенька гулянка. Спершу організатори розраховували, що приїде підняти чарчину за здоров’я Януковича до півтори тисячі осіб. Але резиденція навряд чи зможе вмістити стільки охочих — немає на території ні відповідних приміщень, ні парковок для такої кількості «віпів». Зате вертолітний майданчик уже підготували — для особливих гостей із дальших країв.

Зірки на «Зорі»

Зірки на «Зорі»

Судячи з програми, найграндіознішою музичною подією літа буде святкування 60–річчя Віктора Януковича в Криму. На день народження команда Віктора Федоровича запросила вершки української та російської естради. Головною прикрасою концертної програми має стати виступ Миколи Баскова. 5 липня у нього починається турне по Криму. Спеціально для ювілею політика Басков підготував пісню «Вышел в степь донецкую...». Звісно, Басковим нікого не здивуєш. У цьому плані Віктору Федоровичу не перегнати Леоніда Кучми, на дні народженні якого співав сер Елтон Джон. Однак «степь донецкая» ближча до донбаської душі Президента, ніж британські хіти сера. Та якщо дивитися з точки зору, кого більше зірок вітало і вітатиме, тоді, без сумніву, Янукович поб’є всі рекорди. Його дню народження може позаздрити будь–який міжнародний пісенний конкурс.

Маніпуляції з пам’яттю

Маніпуляції з пам’яттю

Український інститут національної пам’яті, по суті, залишився без голови. Найближчим часом Ігор Юхновський полишить роботу в закладі, який був створений Президентом Ющенком і досліджував Голодомор, визвольні змагання минулого століття, намагався сформувати справді державний, український, погляд на історичне минуле. За іронією долі, Юхновський позбувся посади фактично в одній зв’язці з Володимиром Семиноженком — віце–прем’єр–міністром, якого, попри давнє знайомство з Юхновським, сприймали як ідеологічного опонента УІНП.

Всі статті рубрики