СБУ дискредитує Януковича?

СБУ дискредитує Януковича?

Близько десяти годин провів в аеропорту «Бориспіль» керівник київського представництва німецького Фонду Конрада Аденауера Ніко Ланге. Спілкуючись із пресою по телефону в транзитній зоні, пан Ланге казав, що жодних пояснень українська сторона йому не надала. Він прилетів в Україну в суботу по обіді рейсовим літаком із Парижа, але в’їзд йому дозволили лише у неділю — о пів на першу ночі після втручання уряду Німеччини. Прикордонники назвали інцидент «непорозумінням». Перед цим «зелені кашкети» вручили пану Ланге постанову про недопуск на територію України за вказівкою СБУ.

Покращення Конституції вже сьогодні

Покращення Конституції вже сьогодні

«Конституція України в сучасних динамічних історичних умовах потребує деяких змін. Деякі її норми, зокрема, поспішно прийняті наприкінці 2004 року, стали причиною розбалансування та серйозної кризи влади, а відтак — об’єктом обґрунтованої критики всередині країни та з боку міжнародного співтовариства», — заявив Віктор Янукович у зверненні до українців з нагоди свята Основного закону.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Усі на місця!

Усі на місця!

Учора Верховна Рада відновила роботу «під куполом» після тижневої перерви. До літніх канікул депутатам залишилось працювати півтора тижня. Цей період обіцяє бути гарячим хоча б через те, що ВР мусить визначитися з місцевими виборами: призначити дату голосування та підготувати законодавчу базу. Вчора парламент розпочав розглядати зміни до виборчого законодавства. Свої правила гри намагається нав’язати все та сама Партія регіонів. Її штаби вже працюють на перемогу і в не базових для «синіх» районах.

Всі статті рубрики