Це вам за 1966–й!

Це вам за 1966–й!

«Якби наші винищувачі в часи Другої світової війни оборонялися так само погано, ми б зараз розмовляли німецькою». Це лише один із критичних заголовків, якими були переповнені передовиці англійських газет після поразки їхньої збірної команді Німеччини в 1/8 фіналу. Недільний розгром із рахунком 1:4 став для Англії національною ганьбою, адже поєдинки з «бундестімом» за принциповістю для них можуть посперечатися хіба з матчами проти Аргентини, яким додає перцю політичне протистояння довкола спірних Фолклендських островів.

До вчорашнього вечора, коли в Кейптауні зійшлися Іспанія й Португалія, саме матч ФРН — Англія був найцікавішим на першій стадії «плей–оф». Решта результатів виявилися більш–менш очікуваними, за винятком хіба що підсумку матчу США — Гана, в якому зустрічалися рівні за силою суперники. І єдина африканська команда в цьому раунді таки підтримала бойовий дух африканських фанів.

Підйом і переворот

Підйом і переворот

«Гран–прі Європи безумовно був кроком у правильному напрямку. Якщо ми зможемо продовжувати в тому ж дусі — справи підуть на лад», — так підсумував дев’ятий етап чемпіонату світу пілот команди «Ред булл» Себастьян Феттель. Для нього перемога на мальовничих набережних Валенсії стала сьомою в кар’єрі й другою — в цьому сезоні. Амбітний німець, котрий ніяк не вийде на очікуваний рівень стабільності, у загальному заліку піднявся на третю сходинку. А ось у Кубку конструкторів «Ред булл» погіршив своє становище — тепер відставання від «Макларена» становить 30 пунктів (було 22). Річ у тім, що другий пілот «Биків», австралієць Марк Уеббер, зійшов із дистанції вже на дев’ятому колі — зіткнувся із непоступливим «Лотусом» Хейккі Ковалайнена. Ця аварія виглядала жахливою. Болід Уеббера здійснив повздовжній кульбіт у повітрі, упав догори колесами, а потім перекинувся ще раз і з розгону врізався у гумові відбійники. Але гонщик сам залишив кокпіт і пішов у бокси. Невеликі ушкодження не мають зашкодити Маркові виступити на Гран–прі Великої Британії через два тижні.

Понеділок — день фатальний

Понеділок — день фатальний

Учора на трав’яних кортах на околиці Лондона почалися чвертьфінальні баталії Уїмблдонського турніру. Утім українці, за невтішною традицією, до цієї стадії доходять вкрай рідко. Не став винятком і нинішній турнір серії «Великого шолома». Нині тут залишилися «в строю» лише наші юніорки в парному розряді.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики