Конверт і валідол, будь ласка

Конверт і валідол, будь ласка

Марки, листівки і ліки відтепер продаватимуть у різних торговельних закладах, а із фасадів поштових відділень щезнуть несподівані в цьому місці таблички «Аптека». Кабінет Міністрів своєю постановою скасував рішення попередника про створення мережі аптечних закладів Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта».

Ні тижня без Банкової

Ні тижня без Банкової

Учора біля адміністрації Президента натовп ошуканих інвесторів влаштував акцію протесту. На Банкову з протестними транспарантами прийшли інвестори житлових комплексів «Дніпровські вежі», «Приозерний» та горезвісної «Еліта–Центр». Люди хочуть, аби їм повернули власність, за яку вони заплатили ще кілька років тому. Відтак протестувальники вимагали від влади негайно навести лад у сфері будівництва житла, адже люди уклали у майбутні квартири нерідко останні гроші, а довгоочікувані квадратні метри й досі не побудовані.

Євросправедливість

Євросправедливість

Оголошено вирок суду в гучній скандальній справі про корупцію у Генеральному консульстві Чехії у Львові. Нагадаємо, тоді українців, які хотіли виїхати до Чехії, змушували звертатися по візи через приватний «кол–центр», дзвінки були платними і коштували 15 доларів. Ці гроші йшли на рахунок приватної фірми.

Прилетіли «гуглі»

Прилетіли «гуглі»

Відтепер у «Гуглі» можна не тільки шукати потрібну інформацію, а й працювати. Найвідоміший в інтернеті пошуковий сервіс Google офіційно відкрив своє представництво в Україні і нині набирає команду. Відтепер багато проектів будуть перекладені українською, а сама компанія розраховує на тісну співпрацю з українським бізнесом. Щоправда, конкретні терміни керівництво визначати не поспішає, хоча і називає Україну дуже перспективною в розвитку інтернету.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Не вій, вітре, на Вкраїну...

Не вій, вітре, на Вкраїну...

Погода найближчими днями буде не по–літньому примхливою. Зливи, сильні вітри, а подекуди й град можуть завдати не тільки незручностей, а й сильної шкоди. Впродовж 23—25 червня, застерігає Український гідрометцентр, унаслідок впливу активних атмосферних фронтів на більшій частині території країни очікуються дощі з грозами, місцями шквали та пориви вітру до 15—20 м/с, подекуди слід чекати граду.

ДОТ атакує інфекція

ДОТ атакує інфекція

Минулими вихідними у дитячому оздоровчому таборі (ДОТ) «Росинка» Куйбишевського району «по повній» працював не лише персонал, а й бригади фахівців районної санепідемстанції та інфекційного відділення центральної районної лікарні. Розташований у Кам’янському лісі ДОТ став об’єктом посиленої уваги по тому, як із симптомами харчового отруєння було госпіталізовано дев’ятьох юних відпочивальників.

Богатир від золотої рибки

Богатир від золотої рибки

У понеділок, 21 червня, олімпійська чемпіонка з плавання, 27–річна Яна Клочкова, народила первістка. Хлопчик з’явився на світ у столичному пологовому будинку №7, який останнім часом облюбували українські зірки. «Яночка народила дуже легко», — передає слова Олени Валентинівни, мами Яни, газета «Сєгодня». Можна тільки порадіти за породіллю, оскільки хлопчик народився справжнім богатирем — вагою 4,4 кг і зростом 56 см. Дитина народилася дещо пізніше визначеного терміну, проте пологи відбулися без ускладнень і хірургічних втручань. Їх перебіг контролювала головний лікар пологового будинку Вікторія Біла.

За плани — булаву

За плани —  булаву

Учора глава держави побував із робочою поїздкою в Запоріжжі. Можновладці влаштували «білу ніч» для комунальних служб обласного центру: майже півтораста бігбордів (на них гарант великодушно приймає хліб–сіль із рук дівчини) вивішували до ранку на вулицях, котрі втрапили до маршруту слідування президентського кортежу. На світанку ж на кожні максимум сто метрів маршруту були виставлені міліцейські пости–заслони.

У зоопарку стає тісніше

У зоопарку стає тісніше

Столична влада рішуче налаштована очистити зіпсовану репутацію Київського зоопарку та вже шукає заміну померлому слону Бою. Нагадаємо, за останні три роки колекція зоопарку скоротилася на 102 особини — звіринець утратив амурського тигра Івана, уссурійського білогрудого ведмедя Осю, слона Боя, самця зебри, верблюдицю та багато інших цінних тварин. По смерті багатьох старожилів зоопарку залишилось чимало питань. Досі дивує безглузда смерть самця зебри: за офіційною інформацією, тварина послизнулася та... зламала шию. Також супроводжувалась гучним скандалом смерть Боя — керівництво звіринця заявляло про отруєння слона. Втім, за інформацією правоохоронців, слон помер через погане харчування та догляд. Але варто дочекатися остаточних результатів третьої та останньої експертизи щодо смерті слона, які будуть оголошенні 23 липня.

Всі статті рубрики