Вибрати не можна тільки Батьківщину...

Вибрати не можна тільки Батьківщину...

У Черкасах укотре «вшанували» поета Василя Симоненка. І знову на тій самій вулиці Хрещатик, де міська влада вже 20 років безрезультатно силкується звести пам’ятник автору відомих рядків «Можна все на світі вибирати, сину...».

Перевиховання працею

Перевиховання працею

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Коли я завітала на подвір’я кіровоградського дитячого будинку «Барвінок», робота була саме в розпалі: тут встановлювали новий ігровий майданчик. Те, що в процесі роботи лунала переважно німецька мова — не дивина, адже майданчик спеціально для кіровоградських дітей виготовили німецькі школярі з міста Бремерхафен і самі ж приїхали його встановити.

В очікуванні спеки

В очікуванні спеки

Зазвичай через найбільший у Європі магістральний Північно–Кримський канал, довжиною понад 400 кілометрів, вода приходить на сонячний півострів у травні, задовольняючи всі його потреби на 80%. Цього ж разу головну насосну станцію каналу в Джанкойському районі запустили (вже в 47–ме!) ще в першій половині квітня. Спонукав до цього невтішний прогноз на нинішнє літо. Адже, за даними метеорологів воно очікується найспекотнішим за останні 130 років.

Всі статті рубрики