Де Янукович — там Денькович?

Де Янукович — там Денькович?

Учора Володимир Литвин оголосив про входження трьох народних депутатів у коаліцію «Стабільність і реформи». Вся трійця — представники БЮТ: Андрій Веревський, Олександр Шепелєв та Іван Денькович. Олійний магнат Веревський — один із «кучмістів», які в 2005 році приєдналися до БЮТ, а бізнесмен Шепелєв — виходець із Донецька, тобто їхню «перебіжку» можна було якось передбачити. Найбільше ж здивував Денькович — донедавна керівник БЮТівців Львівщини.

Маври не зробили свою справу

Маври не зробили свою справу

Перший резонансний конфлікт між главою держави та членом Кабміну стався понад тиждень тому. Не пощастило міністру вугільної промисловості Юрію Ященку, який чомусь не супроводжував Віктора Федоровича у робочій поїздці на Донбас. Запальний Янукович тоді привселюдно пригрозив, що покаже Ященкові, як треба жити й працювати у його команді. Відтак майже одразу з’явилася інсайдерська інформація, що Президент вимагає поміняти Ященка на перевіреного кадра Сергія Тулуба. Втім, як заявив один із найближчих до тіла Віктора Януковича політиків, заступник голови Партії регіонів Володимир Рибак, глава держави через деякий час відійшов від гніву і вирішив дати змогу опальному міністру виправитися.

Погони з синім відтінком

Погони з синім відтінком

Позавчора міністр оборони Михайло Єжель представив керівному складу військового відомства та Генеральному штабу ЗСУ новопризначеного начальника штабу — головнокомандувача Збройних сил Григорія Педченка. Указ про призначення Педченка Президент підписав того ж дня, що й указ про звільнення попереднього начальника штабу Івана Свиди.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Чи вчать яйця курку

Чи вчать яйця курку

Якщо зібрати спогади учасників сумської Спілки української молоді, можна видати, певно, не один том. Двадцятиріччя організації увінчане поки однією книжкою — нарисом історії Олега Корнієнка з назвою «Хроніка прапороносців». Вона так детально відображає роки становлення України, відтворює настрої й характери, що мимоволі відчуваєш атмосферу тих років. Коли все починалося. Коли нині поважні чоловіки, які зібралися на ювілейну зустріч, були хлопцями, сповненими романтичних ідей і бажання змінити світ у межах своєї країни.

Всі статті рубрики