НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«НУ» і «тушки»...

«НУ» і «тушки»...

Чернігівська обласна­ рада переформатована. Учора п’ять із шести фракцій об’єдналися в більшість заради підтримки політики Президента Януковича. Нову коаліцію під назвою «За розвиток Чернігівщини» утворили місцеві Партія регіонів, блок «Наша Україна», Блок Литвина, Компартія і Соцпартія. Таку більшість склав 51 депутат облради з 90.

Звідки лічить Янукович?

Звідки лічить Янукович?

Віктор Янукович знову потішив своїм «янукізмом». Цього разу Президент України наплутав із датами, розмірковуючи про Чорноморський флот Росії. «Питання флоту — я хотів би дати для вас окрему відповідь. Для довідки, Чорноморський флот стояв і стоїть на цій базі вже більше 300 років. У тому числі всі роки незалежності України», — зазначив Янукович в інтерв’ю Бі–Бі–Сі.

Що «пожала» — те й «посіяла»

Що «пожала» — те й «посіяла»

Учора коаліція «Стабільність і реформи» поповнилася ласим «шматком» — народним депутатом із БЮТ Олександром Фельдманом. Відповідне оголошення в парламенті зробив спікер Володимир Литвин. Фельдман — яскравий представник епохи «кучмізму», який після Помаранчевої революції «затесався» в лави БЮТ. Він був одним із найбільш одіозних перебіжчиків, які приєдналися до «помаранчевого» табору. На початку квітня Олександра Борисовича змістили з посади керівника обласної організації ВО «Батьківщина», і ось тепер він гучно грюкнув дверима.

«З’їмо її під ковдрою!»

«З’їмо її під ковдрою!»

Позавчора українська урядова делегація на чолі з міністром палива та енергетики Юрієм Бойком провела закриті перемовини з керівником «Газпрому» Олексієм Міллером. Основна тема діалогу — втілення в життя ініціативи російського прем’єра Володимира Путіна про злиття нашого «Нафтогазу» та російського «Газпрому».

Всі статті рубрики