Хміль і ячмінний солод

Хміль і ячмінний солод

Уже давно всі зрозуміли, що суть кулінарної майстерності — у вмінні приправляти і поєднувати. Якщо ви не можете вирішити, що в тисячний раз робити з м’ясом, спробуйте приготувати його у... пиві. І не відкладайте рецепти, якщо ви не прихильник цього слабоалкогольного напою. Бо поєднання його, наприклад, із часточками ананасу нейтралізує не всім приємний пивний запах і дає об’єктивно гармонійний смак.

Різотто у шампанському

Різотто у шампанському

Різотто — це зернинки рису, що не втратили форму, навколо яких — кремоподібний соус із додатками або майже зовсім без них. Нерідко для приготування своєї національної страви з рису італійці використовують вино.

Всі статті рубрики