Щастя на острові: в українських кінотеатрах стартує показ мюзиклу «Мама мія!-2»

Щастя на острові: в українських кінотеатрах стартує показ мюзиклу «Мама мія!-2»

«Мама мія!» Екранізація однойменного мюзиклу, заснованого на піснях відомого шведського гурту ABBA, глядачі побачили 10 років тому. Для такого кіно навіть термін спеціальний вигадали «чік-флік» — фільм для жіночої публіки двадцяти-тридцятирічного віку.

Вінні-Пух і всі-всі-всі: вийшов у прокат фільм про відомого з дитинства уже дорослого Крістофера Робіна

Вінні-Пух і всі-всі-всі: вийшов у прокат фільм про відомого з дитинства уже дорослого Крістофера Робіна

Вийшов у прокат заснований на книгах Алана Мілна про Вінні-Пуха і всю плюшево-іграшкову компанію фільм «Крістофер Робін». Стрічка є ігровою адаптацією діснеєвської франшизи про цього персонажа, в якій за допомогою комп’ютерної графіки оживають улюблені іграшки.

В АЛьпах і Карпатах: завершилися зйомки українського фентезі «Тільки Диво»

В АЛьпах і Карпатах: завершилися зйомки українського фентезі «Тільки Диво»

Завершилися зйомки сімейного фентезі «Тільки Диво». Стрічка створюється компанією Kazka Production за підтримки Державного агентства України з питань кіно, а також Міністерства культури України.

Корисні квадрати й кружечки

Корисні квадрати й кружечки

Різке похолодання просто змушує не забувати про чай кілька разів на добу. А до гарячого напою хочеться взяти до рук і смачні ласощі. Вибирайте.

Із зерен соняшнику можна зробити домашні козенакі, значно м’якші за традиційні магазинні. Беріть 250 г почищених соняшникових зерен, 90 г цукру, 2 яйця.

Грибний сезон

Грибний сезон

Кінець вересня почав радувати любителів тихого полювання: гриби з’явилися на Київщині, Чернігівщині, Волині, а особливі врожаї — у тих, хто живе поблизу Карпат. Тож, як кажуть, були б гриби, а що з них зготувати — рецептів вдосталь. Ось кілька з них.

Запах слив і кориці

Запах слив і кориці

Із кожним днем усе менше лишається природних дарів — яскравих, соковитих і смачних — якими щедро радує тепла пора. Ще трохи — і закінчаться сливи. Тому треба встигнути насолодитися ними до нового сезону: свіжими плодами і стравами, приготовленими з них.

Грузинське застілля

Наступними вихідними Національний ботанічний сад імені Гришка перетвориться... на колоритну Грузію! У Києві проходитиме культурницько-кулінарний фестиваль «Велике грузинське застілля», присвячений 125-річчю найвідомішої мінеральної води країни.

Сезонна першість

Сезонна першість

Початок осені — це можливість готувати не лише безліч неймовірних салатів. Багатство овочів та фруктів дає змогу експериментувати і з новими смаками перших страв. Можна змішувати усе на свій смак. А можна підгледіти, які композиції інгредієнтів уже склали кулінари.

Достигають груші

Достигають груші

Домашні градусні напої з фруктів — справді насолода. А готувати їх не так і складно. Щоправда, треба мати витримку, щоб дочекатися визрівання. У сезон груш пропонуємо два рецепти приготування з цих плодів лікеру.