Міліція йде на кладовища

Міліція йде на кладовища

На «гробки» правопорядок забезпечуватимуть понад 25 тис. працівників міліції та 4,5 тис. військовослужбовців Внутрішніх військ МВС. За словами заступника міністра внутрішніх справ Віктора Ратушняка, вже відсьогодні поминальні заходи розпочнуться на 25 тисячах кладовищ країни, а за прогнозами міліції , поминати рідних прийде майже 11 мільйонів громадян. У МВС кажуть, що найбільш велелюдними будуть скорботні заходи на Дніпропетровщині (понад 1,8 млн. осіб), у столиці та на Київщині (по 1 млн. осіб).

Хоч стій, хоч ні — стрілятиму!

Хоч стій, хоч ні — стрілятиму!

У даішників урвався терпець. Днями на офіційному сайті Департаменту Державтоінспекції України з’явилося повідомлення і водночас попередження, в якому правоохоронці висловлюють обурення з приводу зухвалості, а подекуди й агресивності вітчизняних водіїв. Як сказано в повідомленні, порушники дедалі частіше відмовляються підкорятися наказам співробітників ДАІ, погрожують їм, створюють реальну загрозу життю і здоров’ю інспекторів. Особливо це стосується водіїв у нетверезому стані. Відтак у відом­стві вирішили нагадати, що для припинення правопорушення або ж для власного захисту співробітники міліції мають право застосовувати всі дозволені законом засоби. Зокрема, і табельну зброю.

Убивця в погонах

Убивця в погонах

Трагедія сталася у Згурівському районі, що на Київщині. Як повідомив «УМ» речник МВС Дмитро Андреєв, до місцевої міліції зателефонували водії, мовляв, на трасі лежить тіло невідомого. Оглянувши труп, оперативники одразу зрозуміли, що чоловіка збили автомобілем. Адже загиблий мав характерні для наїзду ушкодження. Водій із місця ДТП утік, тож міліція негайно почала його пошуки.

Плати, земляче, за підтримку

Плати, земляче, за підтримку

Мовний бар’єр не завадив порозумітися полтавському підприємцю, росіянці та студенту з Тунісу. Тим більше що всі троє хотіли «наварити» сумнівні дивіденди на іноземцях, які вирішили гризти граніт науки у полтавських ВНЗ. Тож ця трійця користувалася недосвідченістю гостей України, які потребували допомоги від «бувалих». Шахраї одразу брали їх під свою «опіку», надаючи власні банківські рахунки для сплати коштів за навчання в обраному інституті.

Сільський тайсон

Сільський тайсон

За епатажністю своїх дій 28–річний мешканець села Новоказанкувате Чернігівського району «переплюнув» навіть боксера Тайсона. Попри свій вік, молодик уже мав низку «ходок» на зону за скоєння «нестандартних» злочинів — завдання важких тілесних ушкоджень. Так, кілька років тому, виродок буквально відгриз своєму супротивникові носа!

Всі статті рубрики