Бувай, Португаліє

Бувай, Португаліє

Після позавчорашніх матчів Ліги Європи в єврокубках продовжують боротьбу представники лише п’яти країн. У четвер пізно ввечері свої останні команди втратили бельгійці та португальці. Українських уболівальників має тішити невдача співвітчизників Магеллана: за умови подальшого успішного виступу «Бенфіки» португальці могли обійти нашу країну в рейтингу коефіцієнтів УЄФА. А так цей сезон ми вже точно завершуємо на сьомому місці, яке також дозволяє виставити в єврокубках шість команд. На сходинку вище – Росія.

На гребені хвилі

На гребені хвилі

Останніми роками на гірських серпантинах біля Ялти проводили етап Кубка Європи з авторалі, а тепер головний курорт України прийме перший в історії нашої держави етап чемпіонату світу з гонок «Пауербот П1» на човнах класу «Суперспорт» та «Еволюшн». Змагання в ялтинській акваторії відбудуться 7—9 травня. Такої честі Україна удостоїлась після того, як команда «Український дух» на швидкісному катері «Чайка» у свій дебютний сезон несподівано для всіх виборола чемпіонство у класі «Суперспорт». Дарма що «штаб–квартира» команди розташована на Мальті, у турнірі брали участь лише сім колективів, а головний вклад у перемогу «Юкрейніен спіріт» зробили іноземці.

Два місяці «на віражі»

Два місяці «на віражі»

Що насправді думає президент УЄФА про підготовку нашої держави до Євро–2012, він навряд чи скаже відверто комусь з українців. Поки що візити Мішеля Платіні відбуваються приблизно в однаковому руслі: короткі оглядини міст, вислуховування обіцянок, роздача посмішок і автографів, отримання сувенірів і, обов’язково, нагадування нам про необхідність прискоритися. Цього разу мсьє Мішель трохи налякав, заявивши, що в критичній ситуації чемпіонат можна буде провести силами чотирьох польських міст та лише двох українських. Президент УЄФА ще раз нагадав про необхідність вчасного зведення арени в столиці, інакше ніякого турніру нам не бачити.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики