Квіти на морозі

Квіти на морозі

Аби в кінці березня не шукати в Європі снігу, організатори Кубка світу вирішили проводити останній етап у російському Ханти–Мансійську, де посеред весни про її наближення нагадує лише календар. Поки що в Югрі валить сніг і тріщать морози — від мінус 10 градусів і нижче.

Третьосортні реалії

Третьосортні реалії

У неділю біля броварської ковзанки «Термінал» був аншлаг: на парковці годі було знайти вільне місце. І в сам зал на півтори тисячі місць навколо льодової арени заповнився вщерть, а фани у проходах забезпечили «явку» на рівні 2012 глядачів для офіційного протоколу. Такої глядацької уваги удостоївся заключний поєдинок чемпіонату світу в дивізіоні ІІ В серед юніорів, в якому путівку до дивізіону рангом вище виборювали українці та словенці.

Червона для «жовтих»

Червона для «жовтих»

Минулих вихідних у чемпіонаті України відбулося одразу кілька матчів, які могли заслуговувати на статус центральних у турі. У Львові була гра «за Лігу Європи» між «Карпатами» та «Дніпром», у Сімферополі «Таврія» й донецький «Металург» провели репетицію фіналу Кубка України, а в Києві «Металіст» намагався побити «Динамо», тоді як команда Газзаєва прагнула довести уболівальникам, що невдача в Уж­городі була лише випадковістю. Довести то довели, але перемога чемпіонів над бронзовими призерами виявилась із надто неприємним осадом.

Після дощику попер!

Після дощику попер!

Удруге поспіль у цьому чемпіонаті німець Себастьян Феттель здобуває «поул–позишн», потім — упевнено лідирує до середини дистанції, але зрештою втрачає таку близьку перемогу через технічні несправності боліда. На першому етапі — Гран–прі Бахрейну — гонщика команди «Ред булл» підвела свічка запалювання, а позавчора в Австралії Феттель «на рівному місці» вилетів у гравієву пастку через проблеми з гальмами. Якщо в Сахірі Себ подарував перемогу іспанцеві Алонсо з «Феррарі», то в Мельбурні головним адресатом «гуманітарної допомоги» виявився британець Дженсон Баттон, який нині представляє «Макларен».

Біля розбитого корита

Біля розбитого корита

Результати українських фігуристів на світовій першості у Турині не просто розчарували, а змусили вболівальників думати про повний провал, який очікує цей вид спорту в Україні багато років поспіль. Найкращим результатом українців стало 16–те місце Антона Ковалевського в чоловіків. Тоді як у жінок киянка Ірина Мовчан стала аж 40–ю із 53 учасниць — таку низьку сходинку наші фігуристи досі не посідали за всю історію участі України в чемпіонатах світу. Ірину випередили навіть пуерто–риканка, філіппінка, представниці Люксембургу й Узбекистану.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики