Донецький призов

Донецький призов

Сьогодні новообраних «регіональних» керівників Криму — спікера ВР АРК Володимира Константинова і голову Радміну Василя Джарти — приїде напучувати сам Віктор Янукович.

Карткові ігри

Карткові ігри

Виключений із фракції БЮТ нардеп Григорій Омельченко обвинувачує невідомих колег по парламенту в голосуванні від його імені. У коментарі «УМ» позафракційний депутат зазначив, що весь минулий тиждень лікувався за Києвом і на роботу під купол ВР не ходив, але саме на лікарняному ліжку дізнався з преси, що, виявляється, він проголосував і за антиконституційний Закон «Про регламент ВР», і за призначення уряду Азарова, нового очільника СБУ Хорошковського тощо.

«Юля — «тіньовий» президент»

«Юля — «тіньовий» президент»

Учора Юлія Тимошенко представила громадськості керівника нового «тіньового» уряду Сергія Соболєва. «Опозиційна парламентська команда обрала Соболєва. Це та людина, яка суміщає високий професіоналізм у діяльності й високий рівень моральності», — вважає Юлія Володимирівна.

«Дозвольте йти...»

«Дозвольте йти...»

Командувач Військово–Морських сил Ігор Тенюх подав рапорт про відставку. Сьогодні, в ході свого візиту в Крим, Головнокомандувач Збройних сил України Президент Віктор Янукович призначить нового командувача ВМСУ. Ним, швидше за все, стане теперішній перший заступник Ігоря Тенюха віце–адмірал Віктор Максимов, передає УНІАН.

Табачник — наш міністр!

Табачник — наш міністр!

Рада ректорів вищих навчальних закладів Харківщини звернулася із відкритим листом до Президента Віктора Януковича, в якому підтримала діючого міністра освіти і науки Дмитра Табачника і зазначила, що питання про відставку міністра освіти і науки не має під собою підстав. «Ми знаємо Дмитра Табачника, високоінтелектуального і досвідченого керівника, принципову людину з високими моральними якостями, здатного вирішити важливі проблеми реформування освітньої галузі. Тому розцінюємо спроби його дискредитації як необґрунтовані і небезпечні, як загрозу втягування студентської молоді у політичні конфлікти, що є неприпустимим», ідеться в листі.

ВІДДІЛ КАДРІВ

ВІДДІЛ КАДРІВ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Був Масол, тепер — Табачник

Був Масол, тепер — Табачник

Столична пенсіонерка Олеся Володимирівна вчора почепила на комірець жовто–блакитну стрічку й попрямувала під стіни Міносвіти. Там молодіжні та студентські організації проводили пікет і театралізовану акцію «Табачника — на смітник історії!», «Я — освітянка, мій син — студент КПІ, я не хочу, аби він учився за міністра Табачника», — запевняє Олеся Володимирівна. «І ми теж не збираємося! — вигукували під стінами Міносвіти близько сотні пікетувальників. — Ми не вішаємо на Табачника ярлика українофоба — він таким і є. Але двадцять років тому наші батьки–студенти скинули Масола, а ми скинемо ксенофоба Табачника».

Всі статті рубрики