«Тушки» побігли до Януковича. На підпис

«Тушки» побігли до Януковича. На підпис

Президент готується звернутися до Конституційного Суду з проханням якнайшвидше розглянути питання про можливість формування коаліції на основі індивідуального членства депутатів й оприлюднити висновок стосовно легітимності коаліції та уряду, які створюються в нових умовах. Про це Віктор Янукович заявив учора на зустрічі з послами «Великої вісімки» та Євросоюзу. Амбасадори висловили задоволення таким наміром гаранта, повідомила прес–служба Президента. Посли також потішилися, що дорадча зустріч відбулася до того, як Янукович підписав закон про внесення змін до Регламенту.

Гуляй, Вася!

Гуляй, Вася!

Одіозній структурі на вулиці Різницькій так і не вдалося відмитися від ганьби майже трирічної давності, коли у травні 2007 року будівлю Генпрокуратури штурмували бійці «Беркута» на чолі з тодішнім міністром МВС Василем Цушком. Після зміни влади в країні пан Цушко вже не в опалі у Банкової і нового Президента (тобто його більше не шукають як фігуранта кримінальної справи), а є білим і пухнастим (тобто чистим перед законом) громадянином, кандидатуру якого навіть розглядають на посаду міністра економіки в новому уряді.

Молоді на роздоріжжі

Молоді на роздоріжжі

По–різному поводяться після президентських виборів Сергій Тігіпко й Арсеній Яценюк. Якщо Яценюк, котрий посів четверте місце з непоганим результатом, продовжує підтримувати контакт зі своїм виборцем із білбордів та через телевізійні звернення, то несподіваний «бронзовий призер» — зачаївся і віддає перевагу кулуарним переговорам. Виходить так, що Тігіпко не проти виторгувати посаду в уряді Януковича, а лідер «Фронту змін» зі своїм політичним проектом націлюється вже на наступні кампанії. Після позавчорашньої зустрічі Тігіпка і Яценюка з Президентом Віктором Януковичем їхнє розходження оформилося ще чіткіше.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Олександр Домбровський: У владі не медом намазано

Олександр Домбровський: У владі не медом намазано

Керівник Вінниччини Олександр Домбровський — один із небагатьох голів обласних державних адміністрацій, які відпрацювали на посаді весь «ющенківський» період від лютого 2005–го і дотепер лишаються на посаді. Про авторитет Домбровського в регіоні свідчить той факт, що минулого тижня сесія Вінницької облради не тільки одностайно схвалила «губернаторський» звіт за п’ятирічку, а й рекомендувала новому Президентові продовжити перебування 47–річного управлінця на посаді. З цієї події ми й почали нашу розмову з паном Домбровським.

Всі статті рубрики