На висоті, але не тій

На висоті, але не тій

Міжнародний турнір «Зірки жердини», який традиційно проводить у Донецьку уславлений стрибун, Герой України Сергій Бубка, давно вийшов за межі суто спортивного дійства. Це не лише змагання, а й шоу, адже атлети мають змогу стрибати під улюблений музичний супровід. ХХІ турнір «Цептер — Зірки жердини» зібрав під дахом Палацу спорту «Дружба» 22 провідних стрибунів із 12 країн світу. Для більшості із них старти минулих вихідних стали чудовою репетицією до чемпіонату світу в приміщеннях, що відбудеться за тиждень у Катарі.

Кожній сестрі по медалі

Кожній сестрі по медалі

Довго запрягали, але швидко поїхали українські «стріляючі лижники» під завісу чемпіонату Європи, що проходив минулого тижня в естонському місті Отепя і зібрав переважно біатлоністів «другого ешелону», не старших за 26 років. У два останні дні змагань українська скарбничка поповнилася одразу трьома нагородами вищої проби.

Перший весняний

Перший весняний

Не встигли футболісти і глядачі потішитись якості футбольних газонів у першому турі чемпіонату після зимової перерви, як за тиждень враження підкоригувала нестійка березнева погода. У суботу й неділю вона щедро посипала українську землю снігом, ускладнивши роботу не тільки комунальникам, а й футболістам.

Погодний сюрприз не став єдиним і не найголовнішим у нашому футболі за минулі вихідні: київське «Динамо» заледве звело внічию гру в Маріуполі. І говорити слід не про втрату чемпіонами двох очок, а здобуття одного. За ганьбою «Динамо», яке врятувалося від першої в сезоні поразки лише за допомогою арбітра, крім Маріуполя та української телеаудиторії, спостерігали також глядачі каналів «НТВ–плюс Наш футбол» (Росія), Polsat Futbol (Польща), Boom Sport Two (Румунія) та Kuwait TV3 (Близький Схід і Північна Африка) — віднедавна наш чемпіонат став цікавим для багатьох любителів футболу в сусідніх і навіть далеких країнах.

Осічкою динамівців скористався «Шахтар», який не без проблем, але таки переграв земляків із «Металурга» і наздогнав киян у турнірній таблиці. «Гірники», щоправда, провели на один матч більше.

Інтрига до останнього

Інтрига до останнього

Учора ввечері, коли цей номер «УМ» уже був зданий до друку, на броварській ковзанці «Термінал» вирішувалася доля останньої путівки до півфіналу «плей–оф» відкритого чемпіонату Білорусі. Київський «Сокіл» та могильовське «Хімволокно» довели, що є найрівнішою парою на цій стадії, і переможця в їхньому двобої визначив лише п’ятий, останній у серії, поєдинок.

Дорога до «еліти»

Дорога до «еліти»

Отримавши в суперники по Кубку Девіса латвійську збірну, ослаблену відсутністю своєї першої ракетки Ернеста Гулбіса, українці розім’ялися перед черговим непростим сходженням до вершини світового тенісу, яке минулого року обірвали бельгійці. Лідер української збірної Сергій Стаховський заявив, що вже цього року Україна планує потрапити в когорту 16–ти найсильніших тенісних держав світу. Для початку виграли поєдинок першого раунду в І групі Євро–Африканської зони.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики