«Ментівські» війни

«Ментівські» війни

Конфлікт між чотирма молодиками в цивільному і 25–річним помічником прокурора Полтави стався поблизу міського будинку та міського управління міліції. Як з’ясувалося, троє з учасників бійки були міліцейськими старшими лейтенантами. Працівник прокуратури, повертаючись із роботи, нібито почув від них нецензурну лайку. А коли зробив зауваження, нетверезі правоохоронці накинулися на нього з кулаками. Співробітник прокуратури вистрелив із травматичного пістолета, але це не допомогло: його збили з ніг і «місили» ногами, поки той знепритомнів.

Хвостата «диверсантка»

Хвостата «диверсантка»

У неділю вранці на високовольтній підстанції «Целімберна», що підпорядкована феодосійським районним електромережам (РЕМ), сталася аварія. Монтери довго сушили голову, чому спрацювала автоматика аварійного відключення. Лише на місці вдалося встановити причину: невеличка куниця, схоже, намагаючись прошмигнути у будівлю підстанції, лапками «закоротила» контакти, в результаті чого й сталося відключення на підстанції.

Смерть у доменній печі

Смерть у доменній печі

Трагедія на підприємстві «Арселор Міттал Кривий Ріг» сталася цієї суботи о пів на десяту ранку. Вогнетривка кладка склепіння одного з виробничих приміщень обвалилася під час позапланового ремонту сталеплавильного агрегату №6 мартенівського цеху. Через це постраждали робітники, що виконували ремонтні роботи.

Світлофор із музикою

Світлофор із музикою

Відтепер козацький край буде відомий не лише Дніпрогесом, Хортицею чи історичною Запорізькою Січчю, а й євросвітлофорами, які «звертатимуться» до пішоходів та програватимуть класичну музику. У мерії Запоріжжя впевнені: новинка сприятиме зменшенню кількості ДТП, а також поліпшить як настрій, так і культурний рівень пішоходів. Бо ж таки приємно переходити дорогу під звуки класичної музики.

Український мінімум «Телезірки»

Український мінімум «Телезірки»

Минулої суботи в Києві оголосили переможців рейтингу «Телезірка» — найдостойніших за минулий рік людей і проектів «із телевізора» за версією читачів тижневика «Тєлєнєдєля». Лауреатами стали «ведуча «1+1» Алла Мазур, Маша Єфросиніна з «Нового каналу», «Вечірній квартал», серіали «Глухар» та «Татусеві дочки», Марія Барсеньєва з «Маргоші» та Федір Добронравов зі «Сватів», а ще — дебютантка цього серіалу, що виконує головну роль, шестирічна Соня Стеценко.

А шкарпетки без ГМО?

А шкарпетки без ГМО?

Міністерство охорони здоров’я визначило перелік харчових продуктів, які обов’язково перевірятимуть на вміст генетично модифікованих організмів (ГМО). Як повідомляє Міністерство економіки, до зазначеного переліку ввійшли сировина та продукти, які з неї можуть вироблятися. Зокрема, соя, кукурудза, картопля, томати, кабачки, диня, папайя, цикорій, цукровий буряк, ріпак, пшениця, соняшник, рис, харчові добавки, вироблені з ГМО, та харчові продукти для спеціального дієтичного споживання, отримані з ГМО.

Куди ж ти, Геку...

Куди ж ти, Геку...

38 років — у такому віці надто рано помирати. Тому новина про те, що відомого російського актора Владислава Галкіна знайдено мертвим, шокувала не лише його прихильників. Хоча їх у цього талановитого хлопця було чимало. Попри те що широкому загалу Галкін був відомий передусім за роллю в телесеріалі «Далекобійники» (який за це дуже не любив), у його акторському доробку значиться багато значно солідніших ролей. А поколінню 1980–х усміхнене обличчя запам’яталося ще за екранізацією улюбленого роману Марка Твена «Пригоди Тома Сойєра і Гекльберрі Фінна». Хоча в титрах цієї стрічки Галкін значився як Владислав Сухачов — за чутками, таким було справжнє прізвище його батька, якого хлопчик ніколи не бачив. Згодом вітчим, знаний режисер Борис Галкін, дав Владу та його сестрі своє прізвище і по батькові.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики