Виживання замість звитяги

Виживання замість звитяги

...А сподівання на загальний успіх у цьому матчі були. Особливо після першої гри, коли Олена Бондаренко так упевнено здолала свою опонентку. Загалом, усі стартові сети поєдинків сестер Бондаренко проти італійок у рамках 1/4 фіналу Кубка федерації минулими вихідними дарували українським уболівальникам надію, що наші дівчата таки зможуть здолати дворазових командних чемпіонок світу, переможниць минулорічного турніру. Та підсумок — невтішний. Не вистачило досвіду виступу у Світовій лізі — підсумував капітан збірної України Володимир Богданов.

Наболіло і прорвало

Наболіло і прорвало

Минулого тижня про київську команду майстрів писали в пресі й говорили на телебаченні чи не більше, ніж упродовж усього сезону. Як виявилося, багатьом нашим «акулам пера й мікрофона» потрібні лише скандальні новини, а спортивна складова їх цікавить найменше. Згадали про «Сокіл» лише тоді, коли знайшли привід для «жовтухи».

Донецькі історії

Донецькі історії

На зміну позитивним емоціям після об’єднання двох чоловічих турнірів в один національний чемпіонат приходять повсякденні реалії. На жаль, українська суперліга, попри високі цілі, продовжує залишатися майданчиком для заробітчан–легіонерів. Лише де–не–де на провідні ролі вискочить хтось з українців, а так ми змушені стежити за своєрідним виїзним шоу у виконанні іноземців. А спостерігати можна лише в залах, адже з телепрограми баскетбольні трансляції зникли.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На шляху до України

На шляху до України

Хоча Україна і Польща поки ще не в повній бойовій готовності до проведення європейської футбольної першості 2012 року, але час не чекає. Позавчора у варшавському Палаці культури та науки відбулося жеребкування відбіркового турніру нашого Євро.

Всі статті рубрики