Філософія звичайної вбиральні

Філософія звичайної вбиральні

Уже десятий за ліком фестиваль «Водопарад» зібрав більше сорока учасників із різних куточків України, роботи яких оцінюватиме міжнародне журі на чолі з живою легендою прикладного мистецтва Німеччини Адольфом Бабелем. Цього разу творцям туалетного інтер’єру запропонували тему під назвою «ГІБРИД», відкривши перед ними необмежені можливості поєднання непоєднуваного.

Заводи в андеґраунді

Заводи в андеґраунді

Українська промисловість у грудні попрацювала на 2,6 відсотка краще, ніж у листопаді. Якщо ж порівняти грудень минулого року з груднем позаминулого, то можна помітити ще більше зростання — 7,4%. Такі дані позавчора оприлюднив Державний комітет статистики. Втім експертів подібна позитивна динаміка не надто втішає: за минулий рік вітчизняна економіка «впала» настільки сильно, що, як би погано вона не працювала вчора і завтра, статистика все одно покаже плюс.

Сесійний суїцид

Сесійний суїцид

Дівчина випала з вікна одного з гуртожитків Тернопільського медичного університету серед білого дня — близько 14–ї години. Христина приїхала до Тернополя з міста Стрий, що на Львівщині, і навчалася на першому курсі за спеціальністю «лікарська справа». Що призвело до такого жахливого вчинку, наразі встановлює слідство.

Перелітні, а не летять

Перелітні, а не летять

Невеличку зграю незвичних великих пернатих днями угледіли на засоленому озері Аджиголь неподалік Феодосії. Спочатку подумали, що це звичайні лебеді, які нерідко зупиняються в тутешніх краях на зимівлю (минулого року, приміром, колонія птахів окупувала Феодосійську набережну. — Авт.). Але знаючі люди легко розпізнали молодих фламінго — вони сірого кольору, тоді як дорослі особини — рожевого. Вірогідно, птахи прямували з каспійського до більш теплого мілководдя Північної Африки чи Близького Сходу. Чи просто збились із курсу. По дорозі знесилений молодняк, відчувши тепло кримських берегів, зробив великий привал на Аджиголі, яке поки що не сковане льодом.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Аква–віта» по–йорданськи

«Аква–віта» по–йорданськи

На Водохреще, згідно з християнськими віруваннями, освячується все довкілля, а вода у річках, водоймах і навіть домашніх кранах набирає чудодійних властивостей. Кожен, хто відважиться зануритися у «води Йордану» цього дня, очистить своє тіло і душу від усього негативного та гріховного, що накопичилося протягом року. І, судячи з усього, чисельність таких охочих щороку лише зростає — вчора у Києві на святкування Хрещення Господнього зібралися тисячі людей.

Поховані лікарнею

Поховані лікарнею

У Луганській міській лікарні №7, що постраждала 18 січня від вибуху кисневого балона, вчора тривали рятувальні роботи. Управління Міністерства з питань надзвичайних ситуацій у Луганській області повідомило подробиці біди. Виявляється, балон вибухнув від падіння під час неправильного транспортування технічним працівником. На жаль, кількість жертв, про яких оголошено офіційно, зросла. Якщо напередодні йшлося про трьох загиблих, то вчора прес–служба Луганського Головного управління МНС повідомила, що рятувальники витягли з–під завалів вісім тіл, у тому числі двох медичних працівників.

Всі статті рубрики