А чого — не питайте

А чого — не питайте

Сепаратистське угруповання, яке бореться за незалежність нафтової провінції Кабінда від Анголи, використало переддень старту чемпіонату Африки, щоб гучно заявити про себе на весь світ. Саме в Анголі в неділю стартував 27–й Кубок африканських націй. А за кілька діб до цього вищезгадані повстанці на «своїй» території обстріляли автобус з офіційною делегацією збірної Того, яка обрала наземний маршрут, аби дістатися місця проведення змагань.

Зимова міграція Ворони

Зимова міграція Ворони

Нарешті закінчилась епопея з пошуком нової команди для Андрія Вороніна. Відтепер форвард, який має солідний досвід виступів у провідних чемпіонатах Західної Європи, захищатиме кольори московського «Динамо». Із динамівцями Воронін підписав трудову угоду на три роки. Росіяни сплатили англійському «Ліверпулю», на контракті з яким із 2007–го перебував колишній одесит, два мільйони євро.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Шпигунські пристрасті

Шпигунські пристрасті

«Це була найдовша п’ятниця в році!» — заявив на фініші сьо­мого етапу ралі «Дакар» лідер загального заліку в класі мотоциклів Сіріл Деспре. Майже три чверті 600–кілометрової спецділянки з піску, каміння й гравію між чилійськими містами Ікіке та Антофагаста француз долав зі зламаним амортизатором. Тож усі нерівності поверхні, за словами переможця, відчули на собі його руки. Навіть за таких умов французові на КТМ вдалося на 29 секунд випередити минулорічного тріумфатора рейду іспанця Марка Кому, який будь–що прагнув ліквідувати півторагодинне відставання від Деспре в загальному заліку.

Коли потопимо?

Коли потопимо?

Оцінюючи виступ українських біатлоністок на чотирьох етапах Кубка світу, починаєш порівнювати з грою в «Морський бій». Точніше, з ситуацією, коли один із гравців знайшов приблизне розташування корабля суперника, але точні постріли чергує з промахами. Так само й наші дівчата: поки вони ще жодного разу за сезон не сходили на п’єдестал або не «топили» опонента, якщо повністю проводити паралелі з термінологією гри. Утім після змагань у німецькому Обергофі віра в неминуче «точне влучання» на якомусь із наступних етапів лише посилилась, адже тут наші співвітчизники тричі фінішували в першій десятці. Найприємнішим став недільний успіх Вікторії Семеренко: у першій за цей сезон гонці з масовим стартом вона прибігла п’ятою.

І тут без нас

І тут без нас

Услід за невдачами в Єврокубку ФІБА та Кубку виклику двох наших представників у Лізі ВТБ очікували нові неприємності. Ані амбітний «Донецьк», ані чемпіон України «Азовмаш» не змогли пробитися до «фіналу чотирьох» цього «ностальгійного» комерційного чемпіонату, що об’єднує імениті колективи колишнього СРСР.

Всі статті рубрики