Сейф на газовій трубі

Сейф на газовій трубі

Розраховуватися за газ після не вигідного для України договору в січні минулого року нашій державі було важко завжди, тож про кожну вчасно проведену проплату уряд звітував, наче про подвиг. Причому з кожним місяцем знаходити потрібну суму було важче й важче, «Газпрому» переказували гроші Міжнародного валютного фонду, видані для зовсім інших цілей, але чиновники старанно робили добру міну при поганій грі. Перший місяць нинішнього року, коли МВФ відмовився позичати нам черговий транш, ледь не став фатальним для двосторонніх газових домовленостей: грошей у бюджеті просто не було.

Не «свободний» ефір

Не «свободний» ефір

У Святвечір Олег Тягнибок зі своїми заїжджими й місцевими прибічниками у Сімферополі подарував слушну нагоду попіаритися на благодатному «націоналістичному» ґрунті свіжоспеченій «Російській єдності». Активісти цього руху разом із проросійськими козаками у камуфляжі та агресивно налаштованими комуністами заблокували майже всі підходи до студії ДТРК «Крим» ще за дві години до запланованого агітаційного виступу кандидата у президенти Тягнибока в прямому ефірі. А далі — в очікуванні «подразника» відвели душу, розмахуючи російськими і партійними прапорами та скандуючи «Бандеровскіє гніди, вон із Крима!», «Тягнібоку — віли в бок!» тощо. «Фішкою» збіговиська під воротами державної телерадіокомпанії стало спалення опудала лідера «Свободи».

Де політики Різдво

Де політики Різдво

Як і на Новий рік, основні кандидати з екранів телевізорів активно вітали виборців з Різдвом. Самі вони зустрічали свято по–різному. Президент Віктор Ющенко в рамках робочої поїздки до Львівської області відвідав Церкву Преображення Господнього і взяв участь у святкових заходах у центрі Львова — переглянув вертеп, організований народним театром–студією, та фрагменти вистави «Різдвяна феєрія» Львівського академічного духовного театру, і відвідав міське свято Пампуха, влаштоване у внутрішньому дворі міської ратуші.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики