ЦИТАТИ ТИЖНЯ

09.01.2010

Віктор Ющенко,
Президент України
— про те, чи подасть руку Тимошенко:

— Як можна подати руку, стати поряд, якщо мова йде про антидержавницькі, антинаціональні інтереси? Я поважаю Тимошенко, як будь–якого політика в Україні, але не поважаю її цінності, її світогляд.

(УНІАН)

 

Арсеній Яценюк,
лідер «Фронту змін»
— про змову ключових кандидатів:

— Я чудово знаю, що вже зараз проходять перемовини про те, як ділитиметься країна після виборів. Я їм можу тільки порадити: не кажи «гоп», доки не перескочиш. Бо хребет собі зломлять або самі, або я їм поможу. Я вже їм «допоміг» у конституційній змові — щоб вона не відбулася.

(прес–служба «Фронту змін»)

 

Віктор Янукович,
голова Партії регіонів
— про кошти, витрачені Тимошенко на святкування Нового року:

— Ми всі бачили, які феєрверки й танці влаштували вони на Майдані в новорічну ніч. У той час, як десятки тисяч людей по всій країні сиділи без грошей, без світла і тепла. У будинках не працювали ліфти, чимало людей похилого віку були змушені пішки діставатися своїх квартир. Матері не змогли підготувати дітей до новорічних ранків, тому що в будинках не було гарячої води, на мізерні пенсії й зарплати мільйони українців не змогли накрити святковий стіл.

(«Українські новини»)

 

Юлія Тимошенко,
Прем’єр–міністр
— про те, чи погодиться вона на державну дачу:

— Я як Прем`єр–міністр ні на одну державну дачу не в’їхала і не в`їду. Ні у мене, ні у моєї сім`ї, ні у моїх близьких до десятого коліна немає жодного шматка державної дачі або землі. І не буде. Я хочу цим відрізнятися від сарани — бюрократичної, чиновницької, яка бере все, що їм тільки під руку потрапляє.

(УНІАН)

 

Ігор Попов,
заступник голови секретаріату Президента
— про учасників президентських виборів:

— У нас на виборах іде позиціонування особистостей, а не ідеологій: «Я в окулярах, а я — з косою, а я — бігаю зранку». І нема чіткого розуміння, чим кандидати відрізняються одне від одного за майбутнім, яке вони будуватимуть. А суперечки, хто більше сидів у тюрмі, уже не задовольняють нашого виборця.

(«Українська правда»)