Гроші є!

Гроші є!

Державне казначейство відкрило асигнування для Центральної виборчої комісії на проведення виборів Президента. Трансфер було здійснено позавчора ввечері. Близько 18.00 до ЦВК пішли належні «виборчі» кошти з держбюджету — 191 млн. 200 тис. грн., про що повідомила «Українській правді» заступник голови Центрвиборчкому. За її словами, «це повністю забезпечує відповідні потреби комісії у 2009 році».

Прорив Віктора Ющенка

Прорив Віктора Ющенка

Хвиля чорного піару та замовних соцопитувань нарешті вдарили по їхніх замовниках — мешканці Галичини не лише спростували соціологічну брехню, котра показувала рейтинг Віктора Ющенка на рівні 3—4 відсотків, а й вивели чинного Президента в лідери регіональних симпатій. Соціологічні дослідження у галицьких містах зафіксували чітку тенденцію: підтримка В. Ю. динамічно прогресує. За Януковича Західна Україна і не збиралась голосувати, водночас галичани мають надто добру пам’ять, тож не купились на передвиборчі виверти Юлії Тимошенко, котра в солодких обіцянках передала куті меду, ніби підзабувши і про «чорний вересень» і про невизнання УПА, і про багато інших «проколів».

Виростеш ти, сину...

Виростеш ти, сину...

Село Іванівка Ужгородського району днями прославилося, як ніколи: його мешканка, 25–річна Олена Брежинська, вирішила назвати новонародженого сина... Януковичем. «Коли Олена сказала, що обрала для своєї дитини таке ім’я, звичайно, ми спочатку сміялися, потім намагалися відмовити її від цього. Але жінка була невблаганна, каже: хочу — і все. Довелося реєструвати», — розповідає «УМ» секретар Середнянської селищної ради Лариса Фучко. Відтепер у селі з’явився новий мешканець, місцева знаменитість і просто дитина з дивним іменем: Янукович Іванович Брежинський. Свій вибір молода мама аргументувала так: їй дуже подобається кандидат у президенти Віктор Янукович — хочу, мовляв, щоб і мій син виріс таким «красивим і твердохарактерним».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики