«Качки» на всі смаки

«Качки» на всі смаки

Розумні знаменитості «жовту» пресу не читають: нерви бережуть. А Брітні Спірз — дівчина смілива, вона не тільки не боїться бабратися в помиях, які на неї частенько виливають газетярі, а й колекціонує всі ці вигадки. Співачка вже зробила підбірку найнеймовірніших історій, які були опубліковані про неї в 2009 році. Рейтинг, що складається з 75 пунктів (!), опублікований на офіційному сайті Спірз.

Принц на картонці

Принц на картонці

На одну ніч британський принц Уїльям перетворився на жебрака: він переночував на вулиці як звичайний волоцюга. Місце для нічлігу принц обрав у центрі Лондона під мостом Блекфрайєрс. Перевдягнутого в джинси, сірий светр і в’язану шапку безхатька, який зіщулився на картонній коробці у спальному мішку, й тато рідний із бабусею не впізнали б! Утім сяка–така охорона в принца–жебрака була: разом з Уїльямом заночували його особистий секретар Джеймі Лоутер–Пінкертон і голова благодійного фонду Centerpoint Сейя Обакін.

Життя, перерване на злеті

Життя, перерване на злеті

Позавчора «фабрика мрій» попрощалася з талановитою, хоча й дещо недооціненою за життя актрисою Бріттані Мерфі. Смерть зірки фільмів «Молодята», «Восьма миля», «Місто гріхів» шокувала не лише її прихильників, адже дівчина пішла з життя в розквіті сил. 10 листопада вона відзначила 32–річчя. До речі, однією з найяскравіших ролей Бріттані, яка переконала режисерів у тому, що молода актриса має справжній талант, була психічно хвора у драмі 1999 року з промовистою назвою «Перерване життя».

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Зробили мені подарунок до Нового року. Сказали, що безпровідна мишка. Відкрив — а там плюшевий Міккі Маус.

Всі статті рубрики