«Качки» на всі смаки

26.12.2009
«Качки» на всі смаки

Брітні Спірз.

Розумні знаменитості «жовту» пресу не читають: нерви бережуть. А Брітні Спірз — дівчина смілива, вона не тільки не боїться бабратися в помиях, які на неї частенько виливають газетярі, а й колекціонує всі ці вигадки. Співачка вже зробила підбірку найнеймовірніших історій, які були опубліковані про неї в 2009 році. Рейтинг, що складається з 75 пунктів (!), опублікований на офіційному сайті Спірз.

Чого тільки за цей рік про Брітні не брехали! І що її рідня свого часу була така бідна, що мусіла їсти... білок. І що вона просила встановити в номері готелю жердину для стриптизу, і що пробувалася на роль у продовженні повнометражної стрічки «Секс у великому місті», і що Спірз вирушить в турне разом із Мадонною. Також за цей рік Брітні втретє «завагітніла» і закрутила аж чотири нових романи, зокрема з продюсером Далласом Остіном і колишнім чоловіком Кевіном Федерлайном. «Усе це неправда!» — запевняє співачка.

Водночас побрехеньки про Брітні годують чималу армію писак і папараці. За даними її офіційного сайту, тільки цьогоріч світові видання згадували Спірз 13 тисяч разів. У Великій Британії ж ця американська співачка, за результатами рейтингу представників шоу–бізнесу, імена яких найчастіше фігурують в матеріалах місцевих газет, посідає третє місце (після Мадонни та Роббі Уїльямса). Тільки у цій країні за останні дев’ять років про Спірз не писав лише ледачий, а загалом було видано майже 28 тисяч статей.