Скромні рекордсмени

Скромні рекордсмени

Старти в Стамбулі для багатьох спортсменів виявилися своєрідною контрольною точкою в підготовці до літнього чемпіонату Європи з водних видів спорту — найголовніший турнір наступного року в серпні прийматиме Будапешт. Попри це, в Туреччині встановили 12 світових рекордів і 24 європейських.

Борсання престижу

Борсання престижу

Несподівана поразка від збірної Анголи з різницею у вісім м’ячів на першому етапі фактично позбавила наших дівчат шансів на продовження боротьби за медалі. Щоправда, після цього була вольова перемога над командою Австрії, але для «подвигу» українкам потрібно було вигравати з перевагою в ті ж таки вісім м’ячів, а вийшло лише в один. Звісно, прикро, але з огляду на суттєві кадрові втрати перед світовим форумом у Китаї цей факт є цілком закономірним.

Шолом, мамо

Шолом, мамо

Турніри, які тривають за олімпійською системою на вибування, вимагають від шахістів не меншої фізичної підготовленості, ніж від представників «силових» видів спорту. Тому не варто дивуватися, що до вирішальних дуелей доходять далеко не ті, кому заздалегідь віддавали роль фаворитів.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики