Ягнятко без ноги

Ягнятко без ноги

На трасі, неподалік Кобзаревих рідних сіл — Моринців та Шевченкового — у Звенигородському районі Черкаської області, поруч скульптурного малого Тарасика зникло ягня. Виявляється, «тварину» забрали на реставрацію, оскільки невідомі зламали їй ногу.

До Покрови — знов Покровська

До Покрови — знов Покровська

Нинішню Покрову колись Червона площа Сум уперше за багато років зустріла знов як Покровська. Цю історичну назву нещодавно повернули центральному майдану депутати міської ради. І хай городяни часто ще називають площу по–червоному, історичне ім’я здебільшого подобається.

Тушки з душком

Тушки з душком

Ветеринарна міліція Херсона забракувала та віддала на корм собакам півтори тонни зіпсованих заморських «ніжок Буша». Але ще до виявлення цього «смердючого складу» браковане куряче м’ясо за зниженою ціною розбирали нарозхват місцеві кафе та ресторани.

Буде вам і за вугілля, і за нові робочі місця

Буде вам і за вугілля, і за нові робочі місця

У ці важкі кризові часи кожен виживає як може, адже на уряд особливо розраховувати не доводиться. Деякі шахтарі, що залишилися без роботи, але жити не можуть без «чорного золота», самотужки створюють «гірничі підприємства», оминаючи «калідори» Мінвуглепрому. Так група підприємливих шахтарів із Макіївки, що на Донеччині, просто в лісосмузі створила підприємство з видобутку кам’яного вугілля — таку собі міні–шахту.

Всі статті рубрики