Неука на вихід?

Неука на вихід?

Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко вніс Президентові подання із проханням звільнити з посади заступника СБУ Андрія Кислинського, якого звинувачують у фальшуванні диплома про вищу освіту. Про це повідомила агенція УНІАН, посилаючись на власні джерела.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Вороги — інтриги

Вороги — інтриги

Збройні сили не отримують належної уваги від влади і, в першу чергу, від уряду. Про це вчора заявив Президент на засіданні Ради національної безпеки та оборони, присвяченому обороноздатності країни. «Армія стала заручником політичних інтриг і спекуляцій», — каже Віктор Ющенко. Глава держави підкреслив, що Прем’єр–міністр мусить повернутися обличчям до армії, інакше буде важко говорити про розвиток і навіть майбутнє нашого війська.

«Цукерки» — всім?

«Цукерки» — всім?

Нарада послів України, яку традиційно МЗС проводить улітку, відбувається тільки цими днями. Причина проста — міністерство нарешті отримало керівника без приставки «в. о.». Отож учорашнє засідання за участі Президента та нового очільника МЗС можна певною мірою назвати виробничою «інавгурацією» Порошенка–міністра. Представляючи його дипкорпусу, Президент Віктор Ющенко висловив сподівання, що з призначенням «цієї енергійної людини...» «Україна зможе зміцнити свої основні прагнення на міжнародній арені». Це, вочевидь, був комплімент.

Всі статті рубрики