Розвалена «Будка»

Розвалена «Будка»

Через відсутність уже звичних телевізійних трансляцій на загальнонаціональних каналах сезон 2009/10 у чемпіонаті України почався «в затінку». Не всі вболівальники ще дізналися про старт, тому навіть матчі потенційних фаворитів збирають доволі скромну аудиторію. Із приводу ж «телекартинки» директор суперліги Альгімантас Павелоніс повідомив, що його відомству поки не вдалося домовитися з «великими» каналами. Парадокс нашого спорту в тому, що телевізійники хочуть отримувати гроші за організацію трансляцій, тоді як у цивілізованому світі все навпаки — там компанії платять спортсменам за право показу. Тож побачити баскетбол на блакитних екранах України найближчим часом можна буде лише на деяких регіональних каналах.

Де там Мослі?

Де там Мослі?

Близько двох років минуло з того часу, як титул чемпіона світу за версією WBA в напівсередній вазі (до 66,678 кг) виборов українець Юрій Нужненко. Після цього від броварчанина очікували зустрічі з кимось із найсильніших представників своєї ваги — називали імена Мігеля Анхеля Котто чи Антоніо Маргаріто. Але час минав, зіркових суперників не було, а чемпіонський титул у квітні цього року Юрій програв за очками співвітчизникові В’ячеславові Сенченку.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Віктор Рубан: Усе почалося із захоплення героями Шервудського лісу

Віктор Рубан: Усе почалося із захоплення героями Шервудського лісу

В історії українського спорту є багато олімпійських чемпіонів, але здобуток цього хлопця завжди буде особливим: на літній Олімпіаді в Пекіні, найуспішнішій для незалежної України, Віктор Рубан виборов для нашої збірної першу золоту медаль, і цю перемогу відзначала вся країна. Статус одного з найсильніших лучників світу Рубан підтвердив цього року, отримавши нагороди найвищого ґатунку на Універсіаді та недавньому чемпіонаті світу. На початку жовтня Віктор вирішив перевірити свої сили в Кубку України, який триває цими днями. «УМ» не могла пропустити нагоду поцікавитись у чемпіона планами на турнір, отримати його коментарі до останніх перемог та випитати плани на майбутнє.

Всі статті рубрики