Поставити крапку

Поставити крапку

Слідчо–оперативна група Генпро­куратури знайшла неподалік села Сухоліси на Білоцерківщині всі фрагменти черепа, який може належати вбитому Георгію Гонгадзе. Як повідомляє прес–служба ГПУ, останки перебували на тій самій глибині, де напередодні виявили інші фрагменти голови. У цьому випадку йдеться про зуби. Відтак зубна формула надасть стовідсоткову відповідь, кому саме належить голова і «таращанське тіло», яке досі зберігається в морзі на вулиці Оранжерейній у Києві. Адже слідство має у своєму розпорядженні стоматологічну карту Гонгадзе.

«Родіна» та інша агентура Путіна

«Родіна» та інша агентура Путіна

Генеральний консул РФ в Одесі Олександр Грачов поки що не залишатиме територію України — вітчизняне МЗС відкликало рекомендації про дострокове припинення його місії, повідомив сайту «Українська правда» прес–секретар посольства України в Москві Олег Волошин. Водночас МЗС України винесло чітке попередження про неприпустимість дій генконсула, що не відповідають його дипломатичному статусу. Повторне їх вчинення призведе до видворення з України.

Продавай не продавай...

Продавай не продавай...

Держава Україна повідомила про свій намір реалізувати на вільному ринку 15 контрольних пакетів енергопостачальних компаній, знаних у народі, як обленерго. Виконувач обов’язків голови Фонду державного майна Дмитро Парфененко, котрий зробив таку заяву, поспішив заспокоїти громадськість: «Це не означає, що всі ці 15 пакетів в один час виставлятимуться на продаж, що ринок обвалиться, що ми все пускаємо з молотка». Підприємства продаватимуть за графіком, ретельно готуючи та шукаючи грошовитих покупців.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики