Казав пан — «урок правди» дітям дам

Казав пан — «урок правди» дітям дам

На чергову сесію Донецької міської ради проміж інших питань було винесено й пропозицію запровадити у школах міста так званий «урок правди». Автором проекту став відомий «шанувальник» української мови та історії, секретар міськради Микола Левченко. Молодий та рвійний чиновник із Партії регіонів загорівся бажанням навідатися 1 вересня до шкіл міста і розповісти наївним дітлахам «правду» про шкідливість нових підручників історії, підготовлених Міністерством освіти України. Підставою для «уроку правди» нібито стали численні звернення батьків, обурених підступними підручниками, де історія подається «не так».

Молдовська «комуна» наїжачилася

Молдовська «комуна» наїжачилася

Перед позачерговими виборами до парламенту Молдови, що відбудуться вже сьогодні, в країні виникла низка ексцесів зі спостерігачами з–за кордону. Як повідомили «УМ» у прес–службі Комітету виборців України, зі 140 представників місії ENEMO («Європейська мережа організацій зі спостереження за виборами») Центрвиборчком Молдови надав статус офіційних спостерігачів лише 55 особам, хоча саме ЦВК запрошував ENEMO на вибори. Загалом до участі у місії ENEMO зголосилися представники громадських організацій із 12 країн, місію очолив керівник донецького обласного відділення КВУ Сергій Ткаченко.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Слідчі — з черепом, Литвин — без Америки

Слідчі — з черепом, Литвин — без Америки

Резонансна справа Гонгадзе набуває нових деталей, додає нових турбот її офіційним і неофіційним фігурантам.

У Білоцерківському районі знайшли фрагменти черепа, які можуть належати журналісту Георгію Гонгадзе. Про це вчора повідомили джерела агенцій УНІАН і «Інтерфакс–Україна» у правоохоронних органах. За словами джерела, фрагменти черепа знайдено на місці, яке вказав під час допиту екс–генерал МВС Олексій Пукач (там тепер прокладено дорогу). У Генпрокуратурі підтвердили такі дані. На місці «знахідки» працюють експерти.

Труп Гонгадзе вже майже дев’ять років зберігається в морзі без голови. Виявлення черепа стало б одним із важливих кроків у з’ясуванні обставин загибелі журналіста.

Всі статті рубрики