НОВИНИ ПЛЮС

29.07.2009

Справа про пограбування Лавриновича

Співробітники Головного управління МВС у Київській області порушили кримінальну справу за фактом розбійного нападу на будинок першого заступника Голови Верховної Ради Олександра Лавриновича. За офіційними даними правоохоронців, 21 липня у будинок Лавриновича в селищі Плюти Обухівського району увірвалися четверо невідомих у масках, нейтралізували садівника–сторожа, зламали сейф і викрали з нього пістолет ПСМ калібру 5,45 мм. Почато слідство у справі за статтею 187 Кримінального кодексу (розбій).

Нагадаємо, в учорашньому номері «УМ» уточнювала, що, крім пістолета, у депутата–«регіонала» вкрали також велику суму грошей, щойно знятих із депозиту.

Юля згадала про свої «тисячі»

Кабінет Міністрів має намір після ослаблення кризи продовжити виплати компенсацій за знеціненими вкладами Ощадбанку колишнього СРСР. «Як тільки криза піде на спад, ми повернемося до виплати тисячі гривень», — сказала Юлія Тимошенко під час «гарячої» телефонної лінії з аграріями. За словами Прем’єрки, яку цитує агенція «Українські новини», шість із восьми мільйонів осіб, які мали отримати такі компенсації, уже їх отримали.