Валерій Асадчев: Якщо до влади прийде банда «донецьких» чи «дніпропетровських», піду в дисиденти

Валерій Асадчев: Якщо до влади прийде банда «донецьких» чи «дніпропетровських», піду в дисиденти

Головою Полтавської облдержадміністрації Валерій Асадчев став три роки тому. І, попри те, що прийшов на цю посаду вже знаним політиком, спочатку задекларував свій «відхід» від тієї ж Політики. Щоб не заважала виконанню безпосередніх «губернаторських» функцій, пов’язаних насамперед з економікою. Задля цього на певний час навіть фактично призупиняв своє перебування в Українській народній партії. Однак згадана надокучлива пані сама «знайшла» Валерія Михайловича. Власне, не могла не знайти людину, яка називає себе «старим рухівцем» і, на відміну від багатьох колег–посадовців такого рівня, не боїться називати речі своїми іменами та не готує «запасних аеродромів» чи «парашутів» із прицілом на майбутню політичну кон’юнктуру. І все ж спочатку — про милішу його серцю економіку.

Вибори на двох не діляться!

Вибори на двох не діляться!

Мало хто в політикумі сумнівається, що головний результат роботи народних депутатів на позачерговій сесії у п’ятницю — проголосовані зміни до закону про вибори Президента — буде зведено нанівець. Віктор Ющенко має намір заветувати ухвалений 24 липня закон як недемократичний. Про це повідомила вчора журналістам прес–секретар глави держави Ірина Ванникова.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Пряма наводка на Лавриновича

Пряма наводка на Лавриновича

Злочин стався минулого четверга — невідомі вдерлися до заміського будинку першого віце–спікера Верховної Ради Олександра Лавриновича в селі Плюти Обухів­ського району, йдеться в оперативному зведенні міліції. У той час на подвір’ї працював садівник, який за відсутності господарів ще й сторожував садибу. Злочинці зв’язали цього робітника і взялися до огляду триповерхового будинку. Після нетривалих пошуків вони виявили броньований сейф і вирізали його. Як повідомили «УМ» у міліції, викрадено іменний пістолет «регіонала» та ще деякі цінності.

Всі статті рубрики