Вибрати її може тільки «Батьківщина»?

Вибрати її може тільки «Батьківщина»?

Всеукраїнському об’єд­нанню «Батьківщина» виповнюється десять років, і з цієї нагоди партійне «військо» Юлії Тимошенко вряди–годи вирішило зібратися не потайки від журналістів. Їх очікується кілька сотень, а загалом на «ювілейному» з’їзді, який відбудеться сьогодні в Києві, «Батьківщина» очікує 8 тисяч учасників і гостей — саме стільки стільців, якщо вірити газеті «Дєло», орендують у Міжнародному виставковому центрі організатори. Подейкують, запрошений і перший Президент України Леонід Кравчук.

По учасників — на Майдан

По учасників — на Майдан

Минулої суботи в Українському домі у Києві таки відбулися збори ініціативної групи з організації всенародного референдуму, на який було винесено питання конституційного устрою: скасування політреформи–2004, розробка і прийняття нової Конституції лише Конституційною асамблеєю, обрання народних депутатів шляхом самовисування, а не за партійними списками, обрання суддів за мажоритарною системою тощо. Як уже повідомляла «УМ», тепер ініціативна група має зареєструватися у Центрвиборчкомі, після чого займеться збором 3 мільйонів підписів.

Генерали на Банковій

Генерали на Банковій

Команда глави держави на Банковій поповнилася професіоналами з силових структур. Так, учора Президент Віктор Ющенко відповідним указом призначив Петра Шатковського заступником глави секретаріату Президента — уповноваженим Президента з питань контролю за діяльністю Служби безпеки України.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики