Сальмонельозне «оздоровлення»

Сальмонельозне «оздоровлення»

Стан київських 65 дітей, котрих до Львова доправили з закарпатського санаторію «Перлина Карпат», повністю нормалізований, і їх усіх без винятку відправили додому, повідомив «УМ» начальник управління охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Віктор Кімакович. За його словами, основною причиною масового отруєння став сальмонельоз. Крім сальмонели, у «Перлині Карпат» санітарні служби виявили і збудники стафілококу.

Мир — хатам. Закон — заповідникам

Мир — хатам. Закон — заповідникам

Вітаючи молоді рівненські родини з отриманням нового житла, Віктор Ющенко зазначив, що протягом останніх чотирьох років підтримка молодих сімей, матерів, дітей–сиріт мала певні позитивні зрушення. Водночас, на сьогодні найслабшим місцем в економічній діяльності влади залишається недостатньо ефективна молодіжна житлова політика. Йдеться, зокрема, про відсутність фундаментальної національної програми, яка б вирішувала ключові питання у цій сфері.

Тухлими яйцями і книжкою

Тухлими яйцями і книжкою

Учора на ґанку перед посольством Російської Федерації в Україні зібралося кількадесят пікетувальників, які у доволі жорсткій формі попросили «московського попа» не приїздити в Україну й не «творити провокацію», принагідно привітавши росіян із 350–річчям Конотопської битви. Нинішня акція є продовженням цілої низки протестів, влаштованих напередодні візиту Кирила прихильниками утворення в Україні Єдиної помісної православної церкви.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Рейд на бацилу

Рейд на бацилу

Перший віце–прем’єр–міністр України Олександр Турчинов доручив за тиждень перевірити всі санаторно–курортні та оздоровчі заклади України щодо дотримання санітарних норм і правил із прийому та перебування в них дітей. Відповідне доручення вже отримали міністр охорони здоров’я Василь Князевич, міністр у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко, міністр освіти та науки Іван Вакарчук, Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні та міські держадміністрації. «В разі виявлення порушень винними займатимуться правоохоронні органи. Цих осіб буде притягнуто до відповідальності», — наголосив Турчинов.

Замість хати — собача будка

Замість хати — собача будка

Шокуючий випадок викрили на Черкащині в селі Дмитрушки Уманського району. Там 46–річна Оксана та її 51–річний чоловік Олександр Бардакови, котрі мають двох старших заміжніх доньок, довели до дистрофії I–II ступеня свою найменшеньку — шестирічну Ніну. Батьки–алкоголіки допилися до ручки: коли дитина просила їсти, вони її били та насильно заливали горілкою. Кілька днів бідолашна дівчинка жила в будці з дворовим собакою. Жахіття випадково побачила сусідка Бардакових, яка напоїла голодну малу молоком і викликала «швидку».

Всі статті рубрики