Повернення на Олімп

Повернення на Олімп

Майже рік швейцарський геній ракетки ішов до того, аби повернути собі звання найкращого тенісиста планети. 18 серпня 2008–го він втратив цей статус, пропустивши вперед іспанця Рафаеля Надаля. Повернення на перший рядок рейтингу АТР вийшло феєричним: 27–річний тенісист не лише вшосте став переможцем Уїмблдону в одиночному розряді, а й установив своїм здобутком новий світовий рекорд.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

І своїх не поб’єш, і чужі бояться

І своїх не поб’єш, і чужі бояться

Титульний бій у суперважкій вазі (понад 91,7 кг) між двома українцями так і не перейшов із розряду ймовірних у категорію реальних планів. Спочатку киянин Володимир Вірчіс програв відбірковий поєдинок за версією WBC за право вийти на ринг проти Віталія Кличка кубинцеві Хуану Карлосу Гомесу. А минулої суботи шанс позмагатися за пояс WBO з іншим Кличком, Володимиром, змарнував кримчанин Олександр Дмитренко.

Князівський старт із морським бризом

Князівський старт із морським бризом

Минулих вихідних у малонасиченому календарі спортивних подій першої половини літа нарешті з’явилася ще одна грандіозна подія. Естафету у славнозвісного Уїмблдонського тенісного турніру перейняла не менш значуща багатоденна велогонка «Тур де Франс».

Французька «Велика петля» є найстаршою і вважається найпрестижнішою в компанії ще двох класичних багатоденок — «Джиро д’Італія» й «Вуельти». Утім, у рік столітнього ювілею своєї гонки італійці в травні доклали максимум зусиль, аби «Джиро» за рівнем наблизилася до «Туру». І це їм певною мірою вдалося. Крім власне змагальної інтриги до останнього дня гонки, на Апеннінах не зафіксували жодного факту вживання спортсменами заборонених препаратів. А це вже є успіхом, особливо з огляду на те, що останніми роками допінг–скандали є невід’ємним атрибутом велоспорту. Що ж запропонують іспанці на «Вуельті», дізнаємося у вересні. А наразі — стежимо за «Великою петлею».

Всі статті рубрики