Сім п’ятниць на п’ятницю

Сім п’ятниць на п’ятницю

Блок Юлії Тимошенко знову зібрав більше 150 підписів за проведення позачергового засідання Верховної Ради, і сьогодні парламент знову збереться під скляним куполом. У середу, на попередній «позачергівці», депутатам не вдалося прийняти всі заплановані рішення. А тепер БЮТівці додали до порядку денного чергові пропозиції: зняти зі скандального БЮТівця Віктора Лозинського депутатську недоторканність (про це читайте на 2 стор.), і взагалі — внести зміни до Конституції, які передбачатимуть скасування цієї самої недоторканності.

Хочеш схуднути? Спитай у Міші, як

Хочеш схуднути? Спитай у Міші, як

Чого тільки не зробить людина за два мільйони доларів! Михайло Бродський, бізнесмен, голова партії «Яблуко», відомий країні своєю вагомістю, тобто вагою, схуд на 17 кілограмів. Про це сам Бродський написав у «Живому журналі». Читачам інтернет–павутини він зізнався, що худнув не просто так (хоч, звісно, і сам хотів полегшити свої 144 кг ваги тіла й набратися здоров’ям від того), а побився об заклад на гроші. Другий учасник парі, як виявилося, — олігарх Ігор Коломойський. Коломойський, за словами Бродського, заклався, що теж худнутиме: зі своїх 104 кіло обіцяв «перейти» на 90. Ціна дружньої суперечки — 2 млн. доларів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Лесь Танюк: Ситуація швидко мінялася, і за день ми проживали місяць

Лесь Танюк: Ситуація швидко мінялася, і за день ми проживали місяць

Двадцять років тому Україна почала «проростати» організаціями «Народного руху України за перебудову». Створення Руху було відповіддю на ті зміни, яких прагнуло суспільство. «НРУ за перебудову» постав у вересні 1989 року на з’їзді, а перед тим він провів багато конференцій і акцій по всій Україні. Зокрема, 1 липня відбулася установча конференція київського осередку цієї організації.
20–та річниця Руху відзначатиметься на державному рівні. Найбільш парадоксально, що Народний рух — структура, яка пережила кілька розколів за роки своєї діяльності, — навіть у святкуванні ювілею поділена на кілька таборів. У березні Президент розпорядився створити оргкомітет із відзначення річниці. А зовсім недавно Верховна Рада й собі ухвалила постанову про відзначення ювілею. Рішення парламенту було прийняте з подачі Бориса Тарасюка — нинішнього голови Народного руху, який виступає на боці Юлії Тимошенко, тобто в опозиції до Президента.
Попри це, член «старішого» з оргкомітетів, Лесь Танюк, сподівається, що відзначення річниці відбудеться на високому рівні. Сам Танюк, хоч і є одним із фундаторів Руху, вже вийшов із партії: він не згоден із політикою, яку веде Тарасюк.

Всі статті рубрики